Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2004, 16:55   #42
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Rikimaru
jednym slowem... lamy..... jezu czlowieku nie gadaj jak sie nie znasz. Nie istnieje cos takiego ze masz 2 ip albo 3 ip na raz..... jezeli tak to rozumiem ze twoj dom ma adres powiedzmy w krakowie, warszawie i w mongolii.... i nie ma czegos takiego jak wchodzenie przez ip do tibii... jest jedynie ip servera tibii. Wiec nie popisuj sie swoja wiedza o neostradzie bo napisalem to 2 razy w tym watku.
(...)
ple,ple,ple,jestem n00b,bla,bla,Hunter is PK help, ple, ple
(...)
Wiec wszystkie lamy zamknac sie! to mnie wlasnie denerwuje w tym forum i w tibii ze graja DZIECI.... sadze ze ktorys modkow powinien dac po ostrzezeniu tym debilkom, za zasmiecanie watku glupimi pytaniami na ktore odpowiedz jest strona wczesniej.
Jak w takim razie wyjaśnisz, że część rzeczy wyciąga jedno IP, a część drugie?? Jak jesteś taki mądry to czekam na odpowiedź.
A wiesz wogóle co się stanie jak połączysz się z IP 127.0.0.1??

Edit:
@Rikimaru:
A gdzie według ciebie napisałem, że: "Nie wiem w jakim sensie ty sie laczysz przez 127.0.0.1". Zadałem ci pytanie czy ty wiesz z jakim komputerem się połączysz. I znowu zaznacze, że mam 2 różne IP i byłem serverem do Diablo II i do AoE 2 na różnych IP. Do obydwu(z sukcesem) połączyli się do mnie koledzy(żaden nie jest ze mną w sieci). I co?