Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2004, 16:56   #60
Vorment
Użytkownik Forum

Vorment's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2004

Domyślny

Lol jakie wy macie problemy. AXE sa the best.
Ja pierwszym moim knightem oczywiscie swordy wziolem ale tego zalowalem i zalozylem nowa postac. Jak pojdziecie w axe to na poczatek maina mozna sobie halabarde za 400 gp kupic (no, moze 450 zeby mial zysk sprzedajacy) i idziecie expic. Nabijecie z 12 level bez problem w ciagu kilku godzin (jak wiecie gdzie expic ) Potem szukacie jakiegos druida/sorca lub lowlevelowego knighta i trenujecie kilka godzin. Macie skille juz jakie takie, po tym expieniu macie kaski troche kupujecie barbian axe (na k - axe was raczej nie stac) scale armora (chyba ze kupiliscie wczesniej) i dwarven shielda (studded lesgy mozna dostac free ) brass legsy tez pozna znalezc, leza na ziemi niedaleko GSow (nie bojcie sie ja tam chodzilem palkiem na 14 levelu jak szedlem na cmentarz, ludzie GS wybijaja ) albo mozna te legsy kupic (max 100-150gp) i macie juz calkiem niezle rzeczy. Co robicie dalej juz zalezy od was, ale ja nie bede juz pisal co ja orbilem bo to poradnik bedzie a nie odpowiedz co jest lepsze : axe czy cluby
32 lvl
75/60
m lvl 13

A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14

<*&*> ReTiReD <*&>
Vorment jest offline