Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grajper
ja również tak jak adasiuniek mam do cyznieniea z TSem jakieś 3~lata, pomomi iż pisaliście że poradnik niedługo wyjdzie (czyt. jtorś juz go tworzy papewne) chętnie właczył bym się w ten pomysł. (btw należałoby dodać pare światów m.in. azure). a co do głosów o ventrilo - też uzywam do sparów w klanie między narodowym i gra się również za***iście jednak jest to stosunkowo nowy program i napewno mniej przyjazny od TSa. Btw: ilu jest adminów serwa ?? bo coś jezcze żadnego nie widziałem...:/ przydałoby się zrobić na stronie głównej regulamin no i może te passwordowane channele po uwcześniejszym dogadaniu się z adminem były by również dobre - np guild chaty, na huncika, czy coś takiego.
co do błędów
prosze kliknac na wybrany kanał 2x! na kanale TeamSpeak u Miska. WIęcej nie zauważyłem bo tekstu więcej nie ma raczej...
|
co ty czlowieku mówisz jak vt to jest nowy program

hahaha vt jest bardziej zaawansowany i tyle.. wg. mnie vt powstalo wczesniej niz ts.. ts miał być łatwiejszy w obsłudze dla zwyklego uzyszkodnika.. i tak sie stalo! btw. nie kłóc sie jestem w klanie pierwszej 10 w cb