Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@Up:
Co do Altar's Lake... ostrożnie chłopaki. Kiedyś tam sobie wszedłem moim sorcem i nie wyszedłem... O.o 4 beholdery + od cholery ghouli + od cholery szkieletów  A ja bez gfb... ;p
|
no musiales trafic na full resp. RZadko sei to zdarza, a szkielety, ktos sie bawil (Wchodzil gora,dol) zeby beho z-summonowal duzo ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Re@ Igomas
Już rozmawiałem z dwoma NPC o outfitach necro (w Venore i pod pustynią)
I krótko mówiąc kiepsko, jeden powiedział że nie lubi robali a drugi żebym spadał.
|
no wiesz, to nie znaczy ze ten ma byc taki sam. Od zawsze ten NPC nie pelnil zadnej roli w grze. A teraz nadarzyla sie okazja zeby to sprawdzic. Gosciu siedzi obok beho... czemu by nie? O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Nie posuwamy sie do przodu tylko stoimy. Możliwe że NPC z Edron posyłają nas na PoH a NPC z PoH na Edron umyślnie, ja bym stawiał na teorię spisku. Każdy NPC dobrze wie gdzie jest excalibug ale żaden nie chce powiedzieć  .
|
moze i tak. Ale ten irytuje mnie pewna sprawa, jak ktos juz pisal, jest sprzedawca magicznym artefaktow w venore NPC z outfitem "ghula". MOwil on cos w stylu "ukrylismy go, dawno dawno..." Z samego outfita ghula mozna wywnioskowac ze sa naćpani, to ten dlaczego nie

, wiec sie wygadal xD Mozna wywnioskowac, ze chodzi o ghostland. Jakis npc mowil tez, ze przeszukal caly ghostland, i nic nie znalazl. No ale coz, moze to zmyla? Ten kto ma czas, nie nudzi go odnajdowanie przygod, niech postuka kilofem i lopata w ziemie troche na ghostalndzie, kazda kratke xP Ciezko bedzie, ale jakby ktos wyruszyl grupa, szybko by to zlecialo. Chociaz jakas czesc ghostlandu...
No coz nie poddawajmy sie, cos czuje ze to bedzie bardzo dlugo, czaso -chlonny quest. Niby "postaman" jest dlugi, a co bedzie z tym? O.o