Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2006, 16:33   #23
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berserk
Mi to tam wcale nie przeszkadza bo nigdy nie trafiłem na Keyloggera i nie trafie nigdy...Apropo Brata mój lubi odwiedzać stronki typu www.freepacc/keylogger/hackmeplax***** i jego stały text "tam nic nie ma mój kolega tam wchodzi i nie miał hacka" XD
No cóż jest takie stare (mądre) polskie przysłowie GŁ..I to ma zawsze szczęście (w tym przypadku może nie mieć tylko jeszcze o tym nie wie) Radził bym zainstalować jakiegoś antywira+firewalla chociaż po twoim poście sądzę że już na to może być za późno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez B4K4
IMO gowno prawda, ze to ze spleen moze wrzucic keyloggera w kod tbi jest rownoznaczne z tym, ze robi to.
Zagmatwalem? Moze
Co ty tak tego spleena bronisz adwokat jego jesteś czy co Twierdzisz że go znasz i że wiesz że on nie jest taki i na pewno nie ma tam keyloga ale my (ja przynajmniej) go nie znamy (a mama obcym nie kazała ufać) więc nie udowodniono że tam jest kelog ale nie udowodniono również że go tam nie ma (poza tym wcale nie musi być tam keloger ale inny soft pomagający w hakowaniu np backdor albo inny szajs). No i lepiej grać bez dopalaczy
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem