Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2006, 16:39   #582
Azureus
Użytkownik Forum

Azureus's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Świat: Azura
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.

21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis

oraz tego:

Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie.
Wróćmy do przeszłości i zobaczmy w archiwach pierwszy post Drazharma.
Widzimy że chłopak powiedział że nikt go nie wypędzi z Azury, a kto trzyma ze szwedami poniesie klęske i nie będzie mógł grać na danym świecie.

Słowa ostre, ale jak się przekonaliśmy było zupełnie odwrotnie.
Drazharm gdyby nie dobre serce członków DoF'u odraz głupota Szwedów że opuścili Silent force bez słowa zostawiając Polskich graczy tkwił by dalej na innym świecie bez możliwości powrotu na Azure.
Oczywiście każdy wie jaki Drazharm jest i jak jego konto tu zostanie odbanowane i raczy wejść i zobaczyć co dzieje się na tym forum będzie się odwoływał od tego co powiedziałem powyżej. Ten typ tak ma sam powiedział na forum Azury że kończy z tym światem i nie zamierza tu dalej grać.
Został wyśmiany wiadomo ... Sam mówił na początku że nie odejdzie, a kto trzyma ze szwedami skończy marnie.
Człowiek się przeliczył i miał się za kozaka który może dużo.
Drazharm w tym momencie jest skończony i jak zadrze z DoF'em może się dla niego skończyć to tragicznie.
Sami widzicie że jest już w czołówkach ludzi ze straconym expem. Przez padanie oczywiście. Stracił swój level magiczny którym tak się podniecał na Tibi.pl/Newsy.

Drazharm, Drazharm, Drazharm zmień sposób bycia bo źle skończysz. Ja obserwuje i widze jak się poniżasz wobec innych, Ty i nie tylko Ty także niektórzy z tego forum.Mam namyśli pewnego członka Deathmetal.
Bez obrazy, ale takie śa moje stwierdzenia.

Szwedzi ostatnio wydają się sympatyczni, ale "Ludzie Drazharma" specjalnie dają gadki że narazie jest spokojnie później się pogorszy. NIE SĄDZE TO JEDNA WIELKA PROPAGANDA.

Fakt faktem sposób bycia szwedów także mi się nie podoba za dużo PA etc.
Mamy wybór albo Drazharm który zachwouje się jak dziecko bez kultury osobistej i który myśli że jest najlepszy, albo też szwedzi których PA jest całym życiem.
Jedyny mądry w tej wojnie jest Dof i rada dla nich że jak Drazharm będzie próbowal namówić kogoś na przejscie na jego strone, NIE DAJCIE SIĘ!
Zrobił straszne świństwo i nie powinno mu sie za to wybaczyć.

Pozdrawiam
Unknow.
Azureus jest offline