Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2006, 20:01   #723
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
stfu ;< nie wiesz nie gadaj -.-
ja mysle ze ma 48 ownerow i sie zmieniaja co pol godzinki wiem bo expie na LARVACH a on zawsze zajmuje na all day i dlatego mam 8lvl ale i tak jestem fajny bo mam outfit pacc i wale kazdego pod depo :S c*** wam do jego ownerow? zastanowcie sie...

jaka postacia sie fajniej gra? 100lvlem czy 50? 100 ;> wiec traktujac tibie poprawnie - tj. jako gre dajaca przyjemnosc - sharowanie nie jest zle, lecz wskazane dla tych którzy grają dla przyjemności.
irytuje Cie sharing? why? 2 mozliwosci.
1. ****ica cie bieze ze jest o 2 pozycje wyzej niz Ty
2. w****ia Cie ze jemu sie przyjmniej gra niz Tobie

taka jest logika. jezeli jestes maniakiem i traktujesz ta gre jako rywalizacje i zaspokajanie swoich potrzeb lub zwalczanie kompleksów z rla to Ci to przeszkadza, a jezeli tak nie jest to mnie przekonajcie ;]

ja nie sharuje bo sie haka boje ;s <-- tyle na moj temat bo zaraz by sie zaczely posty ze sharuje i masturbuje sie w toalecie ...
nie nie nie nie nie ;]
gdyby kazdy taktowal Tibie jak tylko gre myslisz ze byloby tyle 150 + lvlow??
nie ma tak
kupujesz pacca poswiecasz cala noc na doskonalenie postaci to juz nie jest tylko gra..
a co do Sharingu..
jest gra i ustalone sa reguly prawda?
kazdy gra zeby w wirtualnym swiecie mogl jakos zaistniec i wcale mnie nie dziwi jesli on poswieca mase czasu na granie , a inna osoba łaMIĄc reguly robi to z 4x wiekszym efektem..
co do ciebie Kapucha stwierdzam fakt ze zapewne jestes kolejnym "Fanem" albo jak kto woli lozudupem Taifuna bronisz go zeby zobaczyl jaki jego piesek jest odwazny i broni swojego pana.
Bjoern Shu jest offline