Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luckyzi
na dodatek rodak rodakowi
|
Gadasz jak Lemur Al(haha) zabilem go, a on do mnie ze Polak Polaka zabil

A on sam wczesniej Polaka atakowal. Glupota ludzka nie zna granic... xD
Jak Polak jest GMem to nie moze juz banowac Polakow? Ma sie patrzec jak inni oszukuja? Po co ten twoj kolega uzywal czity? Pewnie expil na light hacku i wylaczyl go tylko na czas zrobienia screnna lub na jakims rune bocie robil runy... Ma nauczke, moze zmadrzeje i juz nie bedzie uzywal w przyszlosci. Przynajmniej nie spedzi feri przed kompem. xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luckyzi
za to dostal bana niby ... http://forum.tibia.org.pl/showthread...ghlight=elvors
zobaczcie wyglada jak ladnie doklejony ostatni pasek albo gorny tez niewyglada na orginalny ...zreszta wszystko moze byc fakiem a tu ban ...
zle zrozumiales nie wlaczyl teraz i nie gral na tym pozatym admin go nie przylapal na uzywaniu tego a scrn to kazdy moze taki wystawic nawet ze leje demona knifem po 6000 . Zaloze sie ze kazdy z was uruchomil kiedys tibia gg czy inne g**** zeby zobaczyc on tak samo zrobil ale z rok temu jak zaczynal przygode z tibia i co za to ban teraz na miecha ?
|
Sorry but rofl...
Rok temu? Przeciez ten ss jest zrobiony nie dawno... Ja jakos nie uzywam TBI i nie mam problemu potem ze mnie banuja i itp.
Moze poprostu nie mozesz ty lub/i ten twoj kolega pogodzic sie z tym ze, dostaliscie bana za glupie TBI na miesiac?