[/quote]
Jak w takim razie wyjaśnisz, że część rzeczy wyciąga jedno IP, a część drugie?? Jak jesteś taki mądry to czekam na odpowiedź.
A wiesz wogóle co się stanie jak połączysz się z IP 127.0.0.1??
[/quote]
ty sie juz lepiej nie odzywaj bo nie masz o tym zielonago pojecia.
@Olga Sorc
lol albo jestes szczesciara niesamowita i podaj mi 6 licz od 1 do 49. albo sciemniasz jak nie wiem co. 70 postaci ? nie chce mi sie wierzyc
[/quote]
Czaj Napieprzesz numerki jakie chcesz od 0 do 9 np.v37903824671286234786347896193 dzielisz je po 6 238789 374671 itp.i wpisujesz pokoliei na tibie te 6 cyfr to jest numer accounta (ile nobow ma takie samo haslo jak numer) i wpisujesz np.374671 jako numer i to 374671 jako haslo nie bylo blokady ip wiec jak siedziales tak z godzine to ci wychodzilo z 15 kont moze troche mniej ...to byl taki walek potem sobie *(jesli to byl twoj srver) zabierales zeczy i pekowales a jak nie to rozdawales zeczy i tez pekowales.Oczywiescie trzeba miec troche farta ale to jest sprawdzone ze predze czy puzniej trafisz.Dalem jakiemys polakowi Na Securze Crown helmeta i takie tam bajery teyle stuffu ze hoho :d cieszyl sie a obrobilem jakiegos hiszpana chyba

)
EDYCja:
Ps.Jestem Facetem Tylko mam nick olga sorc bo olga to moja dziewczyna na rL