Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2006, 16:12   #954
Tosik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: -=[Kraków, N-H]=-

Stan: Aktywny gracz
Tosik ma numer GG 1071930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matekneo
Stonku .... mnie zal za dupie nie sciska tym ze ma takie itemy ... Poprostu mowiac po polsku : "Wqrw.. mnie ten ***a.. debil bez szkoly" dotego mi sie nudzilo to sie tam wybralem i mu to zrobilem. Jakies problemy? Aha, i dzieki ze umiesciles te zdjecia Co do pancrasa - uwazasz ze on byla chamski tylko dla kilku osob na servie? To jak wyjasnisz to : siedze sobie na DLach z Sir Chomik Kret'em i Yonashe. Nagle wpada szybko biegajacy gracz o nicku Pancras Dragonheart. Nie zwlekajac na nic przebiegl ... pociagnal dla (double spown) i probowal zabic nim naszego przyjaciela Yonashee.... naszczescie zdazyl w odpowiedniej chwili uciec. Widzielismy go pierwszy raz i niemielismy z nim zadnej stycznosci? Czy nadal uwazasz ze bywa chamski TYLKO eobec KILKU OSOB na servie ktorych nielubi?? Wiec dlaczego nas nielubi??

To ja powiem krótko : ZACZELO SIE!!

Opowiem krótko:
16:10 You see Nokin Edea (Level 25). He is an elder druid. He is Council of theLimited Edition (Random).
Ten kolo wywołał wojne miedzy Black Kingdom , a Limited Edition. Wymyslil sobie ze Brus Gran ukradł mu lootabaga (Brus byl wtedy offline >.<). I za chwile zaczely sie sypac spamy od innych pedałków z LE.

16:24 Rafalofnh: 16:24 Pancras Dragonheart: You will have problems!!

16:14 Dziki Ryjkowiec: 16:13 Nokin Edea: Your fucking guild

Zaczalem dialog z kolesiem (nie dam go tutaj bo zamknałem okno). mowi on ze nie pozwoli na huntowac, ze mamy przesrane, a jak mu powiedzialem zeby sobie nie pozwalał, bo jest w gildi z najwiekszymi noobami z Harmoni i sam jest low levelem to sie przymulił. POtem znowu Rafala i Dzikiego, Pancras zaczal spamowac, o tym ze bedziemy miec problemy itp....
To jest cała prawda o tym ****** Limited Edition, kilkq pedalków z levelami sobie kozaczy i mysla ze przejmą cala Harmonie... ale jeszcze zobaczymy
Herganon mysli ze mu wszystko wolno bo ma 3000+ postów na forum tibia.com, Pancra za to ze ma prawie 200 level to tak jak napisał Matekneo bedzie lurował i kradł, jak mu napisałem ze on sam za***uje lootabagi i jest fucking lurer to mnie straszyl banem i dał ignore.....Pancras i reszta LE pokazała coraz bardziej i tak wiadomą od dawna prawde o tym jakie niektóre hight levele to nooby i niedorozwoje....
Tosik jest offline   Odpowiedz z Cytatem