Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2004, 09:38   #7
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

hmmm posty z działu zdjęcia nie będą się juz liczyć?
Straszne!
mi i tak to niepotrzebne a ta decyzja sprawi, że dużo wojowników stanie się pewnie żakami albo wogóle status przybysz będzie panował na forum ale co mi tam i tak będe miał tego jednego SD to tylko kwestia czasu.. co do mojej pozycji to zniknie pewnie coś koło 50-100 postów ale no problemo róbcie swoje....

tak poza tym to to upomnienie wynika zapewne z tego, że takie wznowienie tematu sprzed kilku mie sięcy to dzieło najczęściej przybysza( choć szybko zmiania się w wyższą rangę ^^ ) nawet jeśli nie ograniczy się tylko do czegoś co nie można nazwać zdaniem to post zazwyczaj słóży tylko jednemu... żeby zwiększyć ten licznik więc to niemal na pewno nie będzie post wnoszocy coś do dyskusji. A co do działu zdjęcia.. to przecież niemal wszystkie wątki się powtarzają ( dragi demony hero necro i tak w kółko) w aktualnych postach mozna to znaleść a jeśli nie ponieważ topic ukazuje np buga no to trudno ( chyba że autor zdobędzie jeszcze jakieś zdjęcia z innej niesammowitej sytuacji i wstawi je do starego topica żeby noego nie potrzebnie nei zakłądać to wtedy rozumiem (zostawiam dla siebie furtki ale to widać nie? ) )

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem