Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 09:52   #80
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Problem

LOL! O co wogule wam chodzi??? przeciez jak LI byli u władzy to posiadali oni ogromną ilośc lov levelków którzy pekowali sobie po czym mówiąc ze są protektowani przez LI.Jeden koleś z forum miał akcje ze został wywalony z expowiska i już wszyscy jadą na forsaken.Mnie Infestusy chyba z 4 razy z expowiska wywalili, i raz musiałem płacic jakiemuś noobowai co miał protka u LI za to że moja gildia zabiła im lidera który wcześniej zabił członka naszej gildi. nie mówicie że Forsaken to PA , bo każdy wie że gdyby LI było u władzy było by jeszcze gorzej.
Przykład Obsidia:
Lord Erus(Mahrael Infestus) najwiekszy rasista wobec polaków na wszystkich servach na których grał.Przyjmował do gildii każdego , byle nie polaka i każdego polaka bił za narodowośc.I chcielibyście miec takich graczy jako H lvli ??
Pojedyncze przypadki Pa ze strony Forsaken mogą występowac, ale wiem że członkowie LI to wieksze Power Abusery i z nimi u władzy byłoby jeszcze gorzej.
Drugi Przykład:
jeden członek naszej gildi (nie pamiętam nicku, pisze o nim na forum tibia com) został wyrzucony z naszej gildi za nadmierne PA.
Jeżeli masz problem z jakimś członkiem z Forsaken zgłoś to liderowi.
Byc może skończy jak ten.

Ostatnio edytowany przez Arte - 11-01-2006 o 09:54.
Arte jest offline   Odpowiedz z Cytatem