Miś w czyimś posiadaniu to nie lada gratka. My jako mieszkańcy dość starego serwera też mamy misia(e). O dziwo kiedyś był nawet na sprzedaż.
Niestety twoje postowanie w tym temacie nie zaczęło się od zdjęcia z misiem. Zacząłeś obrzucać obelgami Gokuchana. Zrobiłeś złe wrażenie na początku, co spowodowało, że dalsze twoje wypowiedzi były krytykowane. Inteligentny człowiek powinien przeprosić za takie zachowanie. Ale ty wbrew przeciwnie, rozpocząłeś krucjatę przeciwko innym. Mam nadzieje, że będzie to dla Ciebie nauczka na przyszłość. Co prawda na forum można pisać co się chce, ale zawsze obowiązują jakieś zasady do których się trzeba zastosować. Jak nie ma uregulowań prawnych to zawsze pozostają zasady moralne, których każdy powinien się trzymać.

Jak widać zdjęcie zrobione za czasów Herdiana "Niemiłego". Ten to nam dopiero krwi napsuł
Edit:
Wyżej napisałem coś, co tyczy się innej osoby, która również nie zachowywała się w tym temacie jak przystało na gościa. Nie mogę skierować tego do Ciebie, ponieważ w zasadzie jak się przyjrzałem, zacząłeś właśnie od zdjęcia. Co prawda z nieuzasadnionym komentarzem, ale przypuszczam, że był on w formie żartu. W takim przypadku muszę Cię przeprosić, za to oskarżenie. Jednakże część mojego postu możesz jednak przemyśleć. Mianowicie, mogłeś wyjaśnić, że to zdjęcie miało tylko wzbogacić ten temat, a nie zaczynać i tak niepotrzebną, (bo nieistotną) wojnę. Chyba, że miałeś inny zamiar. To jednak pozostawię twojemu sumieniu. Po prostu trafiłeś na niemiły moment.