Cytuj:
Oryginalnie dodany przez eerion
@ igi :
Głupszej rzeczy nie mogłęś napisać?
Ej to można zgłosić do konqrsu 
@ topic:
Ja ciagle popierałem, popieram i będę popierał swordy.
Moż i potem jest stonecutter axe (ale 1H czy 2 to nie wiem, ale chyba 1H) co daje rpzewagę, ale mimo wszystko uważam że lepszy jest już SoV bo ejst genialny do lania i blokowania 
a wcześniej przed 100+ levelem lata się z bright swordem który jest o neibo lepszy od F-axe.
Więc odpowiedx jest oczywsita.
Cluby - są tanie i możesz nimi grać jak ams modem bo łatwo je dostać i są tanie.
Jak masz stałkę - bierz lepiej swordy.
a tak poza tym - ten 1 ataku więcej moze i szybciej zabija potwory, ale 6 obrony wiecej może sprawić ze UH ci się badziej zwrócą niż prędkosc killa przy tym +1 ataku.
Ale to nie 100% pewności 8)
Napisałem co amsz robić.
Decyzja należy do ciebie
|
SoV genialny do lania i blokowania? Tak, zgadzam sie, ale stonecutter lepszy . Bright Sword O NIEBO lepszy od Fire Axe? Domyslam sie ze nie miales przyjemnosci miec zadnego z nich w rece, opierasz sie tylko na ich statystykach . Ja mialem oba, knightami na podobnym lvlu i skillach, i doprawdy roznicy ( poza tym ze fire axe duzo szybiej wszystko zabijalem ) nie wyczulem . Na Azurze jeszcze GSa nie mam, wiec trudno mi jak na razie powiedziec czy ta roznica 6 defa DL i GS duzo daje .