Kinomaniacy?! Czy ciągle żyją?
Witam.
Dokładnie rok temu ( i jeden dzień [10/01/05]) złożyłem podanie do ciekawie zapowiadającej się grupy - Kinomaniacy.
Coś z tą grupą jest chyba nie tak... nie chodzi mi o to, czy moje podanie zostało zaakceptowane czy odrzucone, ale o to, że już od roku w ogóle nic się z nim nie stało! Pisałem parę PW w tej sprawie do Dr.Oma, w odpowiedzi najpierw uzyskałem, że Van jest aktualnie niedostępna lecz w wakacje (2005) powróci na forum, potem dostałem odpowiedź, że Dr.Om nad tym pracuje a na PW wysłane w jesieni w ogóle nie dostałem odpowiedzi. Aktualnie grupa ma dwóch liderów, Van i Dr.Oma, i choć Dr.Om jest na forum czynnie, podania i tak nie zostają rozpatrzane.
Kieruję więc słowa do Dr.Oma - Kinomaniacy to grupa która ma szansę się porządnie rozwinąć, ale nie dojdzie do tego, jeśli żaden lider nie ma czasu się nią zajmować. Skoro ani Ty, ani Van nie jesteście w stanie tego wymogu spełnić może przydało by się znalezienie jakiegoś zastępstwa - nowego lidera który będzie po pierwsze chciał tą grupę moderować a po drugie będzie miał czas.
Mam nadzieje, że uzyskam tym razem jakąś sensowną odpowiedz.
aVe