Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 16:42   #29
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Na 13 lvlu miał skille 72/72
Potem gdy chciał podbić level - w 1 dzień, nie grając wcale długo wbił sobie 21 level.
http://img.photobucket.com/albums/v3...various/15.jpg

Postac testowa brata, lev 10-19 w 1 dzien, skille na 15 jak widac. Moj aktualny rycek robiony na takiej samej zasadzie, exp do 20 lev, trening do 60 i dalej pg.

Cytuj:
+ Masz wysokie skile na niskim levelu, jesteś w stanie szybko nabić level dzięki któremu bijesz potwory klasy DGuard i isć na nie od razu dzięki możliwości używania UH
Jeslibys nie zauwazyl, ilosc spalonej many zalezy od czasu gry, wiec grajac tak samo dlugo bez skillowania spalimy jej tyle samo co przy treningu.

Cytuj:
- gdy zginiesz (najczęściej na nskim levelu możesz łatwo zginąć przez PK - bo masz mało hp) masz duże straty w skilach i mlvlu
Czas treningu jest absurdalnie duzy w stosunku do korzysci,a przy smierci traci sie srednio 1-1,5 skilla, co powyzej 75 pkt oznacza juz kilkadziesiat godzin w plecy

Cytuj:
- powoli nabijasz 4 mlvl
Tak samo szybko.

Cytuj:
- Na tereny pokroju OF pójdziesz raczej na 40 lvlu nie tak jak skile na 30
Chyba popatrzec pojdziesz.

Cytuj:
- Możesz isę zanudzić na pcozatku klepiąc np. tylko mino
Zdziwilbys sie ile jest mozliwosci szybkiego expienia dla low-lev knighta ze slabymi skillami, nawet niekoniecznie dla pacc.

Cytuj:
- troche potrwa zanim będziesz blokował np. dragi
Uwzieli sie na blokowanie. Kiedy wreszcie zrozumiecie, ze blokowanie dragow nie zalezy od skillow tylko od ilosci hp ?

Cytuj:
- Dłuuugo nie masz 4 mlvlu
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).

Cytuj:
- Najpóźniej idziesz blokować dragi czy tereny w pobliżu OF
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubie lazic jako bloker na tereny do expienia solo. Moze dlatego ze mi sie to nie oplaca.

Cytuj:
- Mając 40 lvl sklepie cie 15 skiller w Duelu
Jesli mnie dogoni i przebije sie przez moj sprzet.

Cytuj:
- Paranie samych mino szybko się nudzi co?
Wole nawalac na przemian mino, larvy, roty i dwarfy niz siedziec nad woda 150-200 godzin.