Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Na 13 lvlu miał skille 72/72
Potem gdy chciał podbić level - w 1 dzień, nie grając wcale długo wbił sobie 21 level.
|
http://img.photobucket.com/albums/v3...various/15.jpg
Postac testowa brata, lev 10-19 w 1 dzien, skille na 15 jak widac. Moj aktualny rycek robiony na takiej samej zasadzie, exp do 20 lev, trening do 60 i dalej pg.
Cytuj:
+ Masz wysokie skile na niskim levelu, jesteś w stanie szybko nabić level dzięki któremu bijesz potwory klasy DGuard i isć na nie od razu dzięki możliwości używania UH
|
Jeslibys nie zauwazyl, ilosc spalonej many zalezy od czasu gry, wiec grajac tak samo dlugo bez skillowania spalimy jej tyle samo co przy treningu.
Cytuj:
- gdy zginiesz (najczęściej na nskim levelu możesz łatwo zginąć przez PK - bo masz mało hp) masz duże straty w skilach i mlvlu
|
Czas treningu jest absurdalnie duzy w stosunku do korzysci,a przy smierci traci sie srednio 1-1,5 skilla, co powyzej 75 pkt oznacza juz kilkadziesiat godzin w plecy
Cytuj:
- powoli nabijasz 4 mlvl
|
Tak samo szybko.
Cytuj:
- Na tereny pokroju OF pójdziesz raczej na 40 lvlu nie tak jak skile na 30
|
Chyba popatrzec pojdziesz.
Cytuj:
- Możesz isę zanudzić na pcozatku klepiąc np. tylko mino
|
Zdziwilbys sie ile jest mozliwosci szybkiego expienia dla low-lev knighta ze slabymi skillami, nawet niekoniecznie dla pacc.
Cytuj:
- troche potrwa zanim będziesz blokował np. dragi
|
Uwzieli sie na blokowanie. Kiedy wreszcie zrozumiecie, ze blokowanie dragow nie zalezy od skillow tylko od ilosci hp ?
Cytuj:
- Dłuuugo nie masz 4 mlvlu
|
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).
Cytuj:
- Najpóźniej idziesz blokować dragi czy tereny w pobliżu OF
|
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubie lazic jako bloker na tereny do expienia solo. Moze dlatego ze mi sie to nie oplaca.
Cytuj:
- Mając 40 lvl sklepie cie 15 skiller w Duelu
|
Jesli mnie dogoni i przebije sie przez moj sprzet.
Cytuj:
- Paranie samych mino szybko się nudzi co?
|
Wole nawalac na przemian mino, larvy, roty i dwarfy niz siedziec nad woda 150-200 godzin.