Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 18:13   #30
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Postac testowa brata, lev 10-19 w 1 dzien, skille na 15 jak widac. Moj aktualny rycek robiony na takiej samej zasadzie, exp do 20 lev, trening do 60 i dalej pg.
Dobra - ale on to zrobił dosłownie w chwile - źle napisałem, mój błąd
Cytuj:
Jeslibys nie zauwazyl, ilosc spalonej many zalezy od czasu gry, wiec grajac tak samo dlugo bez skillowania spalimy jej tyle samo co przy treningu.
Cytuj:
Tak samo szybko.
No tak, ale pojęcie wolno bijesz mlvl odnosi się tutaj do levelu - bo "szybko" to np. mieć 4 mlvl na 15 poziomie a wolno na 30 jeśli rozumiesz o co mi chodzi
Cytuj:
Czas treningu jest absurdalnie duzy w stosunku do korzysci,a przy smierci traci sie srednio 1-1,5 skilla, co powyzej 75 pkt oznacza juz kilkadziesiat godzin w plecy
O tym mówie właśnie. w Mlvlu też starty bolą często
Cytuj:
Chyba popatrzec pojdziesz.
Śmisznyś. Znam ludzi którzy na levelach po 3X (skillerzy) szaleli całkiem nieźle po OF. Kase to zarło im nieziemsko na runy, ale podobno było git i bardzo fajnie im się tam siedziało.
Cytuj:
Zdziwilbys sie ile jest mozliwosci szybkiego expienia dla low-lev knighta ze slabymi skillami, nawet niekoniecznie dla pacc.
Cytuj:
Wole nawalac na przemian mino, larvy, roty i dwarfy niz siedziec nad woda 150-200 godzin.
Pozwole to sobie porównać do mojego sorcka - który wprawdzie ma gorsze skille od low-lvl knighta z gorszym eq - siedziałem na rotach i mino chcąc sprawdzić ile się utrzymam na samych stworach tego pokroju - Miałem tego dość po tak 70k expa na samych mino i rotach (powiedzmy że knight i druid zabija to 2 razy szybciej - 140k expa to nie daje zbyt dużego lvlu)
Cytuj:
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).
Jeszcze raz mówie że chodziło mi to jako odniesienie do levelu
Cytuj:
Jesli mnie dogoni i przebije sie przez moj sprzet.
Wiesz co to jest duel? Żebyś ty go uderzył musisz podejsć a wtedy bijecie się nawzajem... Poza tym - On sobie najszybciej załatwia broń i tarczę. W praktyce szybko sobie załatwi dobrą broń (1 dzień może 2) i to mu starczy - leżysz w duelu
Cytuj:
Uwzieli sie na blokowanie. Kiedy wreszcie zrozumiecie, ze blokowanie dragow nie zalezy od skillow tylko od ilosci hp ?
No ba. To poblokuj dragi mając shieldingu 50 i mając 70 to pogadamy
Cytuj:
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).
Wydaje mi się że ciut dłużej jeśli mam być szczery. Tak czy siak juz wspominałem o co mi biega z mlvlem
Cytuj:
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubie lazic jako bloker na tereny do expienia solo. Moze dlatego ze mi sie to nie oplaca.
mi chodziło bloker na dragi czy na exp na OF. Posłużyłem się skrótem myślowym i sorka jak kogoś w błąd wprowadziłem. Solo drag - to jeszcze wolniej będzie trwało ;P
Odpowiedziałem chyba na wszystko co nie?
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem