Cytuj:
Postac testowa brata, lev 10-19 w 1 dzien, skille na 15 jak widac. Moj aktualny rycek robiony na takiej samej zasadzie, exp do 20 lev, trening do 60 i dalej pg.
|
Dobra - ale on to zrobił dosłownie w chwile - źle napisałem, mój błąd
Cytuj:
Jeslibys nie zauwazyl, ilosc spalonej many zalezy od czasu gry, wiec grajac tak samo dlugo bez skillowania spalimy jej tyle samo co przy treningu.
|
No tak, ale pojęcie wolno bijesz mlvl odnosi się tutaj do levelu - bo "szybko" to np. mieć 4 mlvl na 15 poziomie a wolno na 30 jeśli rozumiesz o co mi chodzi
Cytuj:
Czas treningu jest absurdalnie duzy w stosunku do korzysci,a przy smierci traci sie srednio 1-1,5 skilla, co powyzej 75 pkt oznacza juz kilkadziesiat godzin w plecy
|
O tym mówie właśnie. w Mlvlu też starty bolą często
Cytuj:
Chyba popatrzec pojdziesz.
|
Śmisznyś. Znam ludzi którzy na levelach po 3X (skillerzy) szaleli całkiem nieźle po OF. Kase to zarło im nieziemsko na runy, ale podobno było git i bardzo fajnie im się tam siedziało.
Cytuj:
Zdziwilbys sie ile jest mozliwosci szybkiego expienia dla low-lev knighta ze slabymi skillami, nawet niekoniecznie dla pacc.
|
Cytuj:
Wole nawalac na przemian mino, larvy, roty i dwarfy niz siedziec nad woda 150-200 godzin.
|
Pozwole to sobie porównać do mojego sorcka - który wprawdzie ma gorsze skille od low-lvl knighta z gorszym eq - siedziałem na rotach i mino chcąc sprawdzić ile się utrzymam na samych stworach tego pokroju - Miałem tego dość po tak 70k expa na samych mino i rotach (powiedzmy że knight i druid zabija to 2 razy szybciej - 140k expa to nie daje zbyt dużego lvlu)
Cytuj:
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).
|
Jeszcze raz mówie że chodziło mi to jako odniesienie do levelu
Cytuj:
Jesli mnie dogoni i przebije sie przez moj sprzet.
|
Wiesz co to jest duel? Żebyś ty go uderzył musisz podejsć a wtedy bijecie się nawzajem... Poza tym - On sobie najszybciej załatwia broń i tarczę. W praktyce szybko sobie załatwi dobrą broń (1 dzień może 2) i to mu starczy - leżysz w duelu
Cytuj:
Uwzieli sie na blokowanie. Kiedy wreszcie zrozumiecie, ze blokowanie dragow nie zalezy od skillow tylko od ilosci hp ?
|
No ba. To poblokuj dragi mając shieldingu 50 i mając 70 to pogadamy
Cytuj:
30-40 godzin po starcie wpada 4, chyba ze po drodze podpierasz sie mfami ( co przy aktualnych cenach jest bardzo dobrym pomyslem).
|
Wydaje mi się że ciut dłużej jeśli mam być szczery. Tak czy siak juz wspominałem o co mi biega z mlvlem
Cytuj:
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubie lazic jako bloker na tereny do expienia solo. Moze dlatego ze mi sie to nie oplaca.
|
mi chodziło bloker na dragi czy na exp na OF. Posłużyłem się skrótem myślowym i sorka jak kogoś w błąd wprowadziłem. Solo drag - to jeszcze wolniej będzie trwało ;P
Odpowiedziałem chyba na wszystko co nie?