Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 19:01   #9
Askara Rook
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Askara
Poziom: 10+
Skille: 20/20
Askara Rook ma numer GG 7044855
Domyślny Pisalem juz tez podanie do tej grupy...

Z mila checia przylaczyl bym sie do takiej grupy lub nawet mogl bym ja poprowadzic. Myslicie ze kolejny noob ktory prosi o wazna funkcje ?? Nio to sie mylicie. W Zabrzu (czyli wmiescie MYM) sa 3 kina Multikino Marzenie i Roma. Wiadomo Multikino Rzadzi nie podzielnie od czasu powstania. Mam w Multikinie Karte Vip, i jestem w 10 osobowej grupie osob ktore sprawdzaja kazda wposzczana produkcje na ekrany jeszcze przed jej pra premiera lub premiera. Co to znaczy ? Ze sprawdzamy zgodnosc napisow , jakos dziwieku i samego filmu oraz oceniamy go. Ocena trafia do Wawy i wszystkie oceny z calej polski sie sumuja, ale po co to im (te oceny) to nie wiem. W kazdym razie na karcie mam od 5 lat (w tej chwili mam 20) zaliczone ponad 90% wszystkich filmow w Multikinie Romie i Marzeniu. Ostatnie moje filmy to " Opowiesci z Narmii""Pila II""Jarhead""Widmo""Wykolejony".

W kinie spedzam kilka godzin tygodniowo, gdyz uwielbiam to. Moze i jestem jakos odchylony od normy i nie mam na co kasy wydawac aczkolwiek to lubie i nie zamiezam z tego rezygnowac.
Askara Rook jest offline   Odpowiedz z Cytatem