ee będe miał dużo do sprostowania...
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Crookie
Grałem na niej jak miała 1 tydzień czasu, osiągnołem nawet dużo. Jednak popełniłem błąd, zalicytowalem chatke (Seagull walk 1) miałem wtedy 40 lvl, co nei spodobało się Snorgregerowi (teraz znany jako Baxter lowe)
|
Jak licytowałeś chatke to server miał 2-3 miesiące. Pamiętam ten moment.
Cytuj:
|
Muszę wymienić tutaj Pro'Karacza, dla mnie legenda serva. To on pierwszy wypowiedział im wojne (phyrexianom) I założył gildię "Hell"
|
Hell powstało kilka dni po gbl z powodu kłutni i duela Karacza ze Sqeensym.
Cytuj:
|
Następną Legendą serva jest masakratus, expił za***iście szybko, był przez pewien czas najlepszym polakiem na Nebuli. Niestety, za szybko expił, co skończyło się huntem.
|
Przeciwnie Masa nie chciał dołączyć do wojny i polacy (głównie ze starego servera Valoria) go namówili
Cytuj:
|
Założył gildie "GBL" i przestał expić, jednak i on popełnił ten sam błąd co "Karaś" za dużo przyją noobów, którzy dawali okazję do fragowania siebie.
|
Dokłanie odwrotnie. To on sam padł 7 razy na wojnie. Nie chce go oczerniać. Był moim kolegą. Nawet czasem gadamy i mamy niezłe kontakty.
Cytuj:
|
2 wojny i obie przegrane, jednak po paru dniach GBL powstało na nowo, w lepszym zorganizowanym squadzie. Koqu, Silver Chan, Wickanina, Majq etc...
|
Przyczyną właśnie tej wojny było zabicie masakratusa, a nie poprzedniej.
Cytuj:
|
Phyre sie rozpadło i zmienili nazwę na Attitude.
|
Cold faces a nie attitude.
Cytuj:
|
Po 2-óch miesiącach rozpadło się Attitude, ponieważ Wizz ~ miał małą zajadkę na rl'u powstały 2 gildie , glamour i jakas jeszcze nie pamiętam bo już nie gralem.
|
Po Cold faces powstało attitude. Rozpadło się na Glamour i Equal in love.
Nie byli oni w złych stosunkach. Jedynie xakan dazor przeciwstawił się ciągłemu power abuseingowi Glamour i dołączył do Lithium. Teraz jest z nami.
Tyle..się rozpisałem troche xd