Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 20:26   #90
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

ee będe miał dużo do sprostowania...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crookie
Grałem na niej jak miała 1 tydzień czasu, osiągnołem nawet dużo. Jednak popełniłem błąd, zalicytowalem chatke (Seagull walk 1) miałem wtedy 40 lvl, co nei spodobało się Snorgregerowi (teraz znany jako Baxter lowe)
Jak licytowałeś chatke to server miał 2-3 miesiące. Pamiętam ten moment.

Cytuj:
Muszę wymienić tutaj Pro'Karacza, dla mnie legenda serva. To on pierwszy wypowiedział im wojne (phyrexianom) I założył gildię "Hell"
Hell powstało kilka dni po gbl z powodu kłutni i duela Karacza ze Sqeensym.

Cytuj:
Następną Legendą serva jest masakratus, expił za***iście szybko, był przez pewien czas najlepszym polakiem na Nebuli. Niestety, za szybko expił, co skończyło się huntem.
Przeciwnie Masa nie chciał dołączyć do wojny i polacy (głównie ze starego servera Valoria) go namówili

Cytuj:
Założył gildie "GBL" i przestał expić, jednak i on popełnił ten sam błąd co "Karaś" za dużo przyją noobów, którzy dawali okazję do fragowania siebie.
Dokłanie odwrotnie. To on sam padł 7 razy na wojnie. Nie chce go oczerniać. Był moim kolegą. Nawet czasem gadamy i mamy niezłe kontakty.

Cytuj:
2 wojny i obie przegrane, jednak po paru dniach GBL powstało na nowo, w lepszym zorganizowanym squadzie. Koqu, Silver Chan, Wickanina, Majq etc...
Przyczyną właśnie tej wojny było zabicie masakratusa, a nie poprzedniej.

Cytuj:
Phyre sie rozpadło i zmienili nazwę na Attitude.
Cold faces a nie attitude.

Cytuj:
Po 2-óch miesiącach rozpadło się Attitude, ponieważ Wizz ~ miał małą zajadkę na rl'u powstały 2 gildie , glamour i jakas jeszcze nie pamiętam bo już nie gralem.
Po Cold faces powstało attitude. Rozpadło się na Glamour i Equal in love.
Nie byli oni w złych stosunkach. Jedynie xakan dazor przeciwstawił się ciągłemu power abuseingowi Glamour i dołączył do Lithium. Teraz jest z nami.

Tyle..się rozpisałem troche xd
Elmer jest offline