Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2006, 21:35   #145
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

@bryndii
Aff... No za ładne to to nie wyszło. Jeśli chodzi o ołówki to B4, B6 i gdzieś w tle chyba HB (bo mój kochany b2 poszedł na spacer i nie wrócił ). Jak się tak teraz temu przyglądam to może lepiej wezmę coś twardszego...
@Blacko
Hmm... Jakby to powiedzieć... To niebo "naprawdę" wygląda ładniej niż po moim kochanym sprzęcie . Cały kawał polega na tym, że ramka była rysowana na jednej z kopii obrazka (kombajn tatusia) no i tak jakoś wyszła za mocno skontrastowana i znikł gdzieś ten delikatny cień ołówka. Co potem z lekka poprawiłam miękkim ołówkiem, ale niezbyt wyszło mu to na dobre. Same chmurki były robione gumką, a ołówka to nie wiem po jaką cholerę użyłam, żeby je lekko obrysować. Szkoda tylko, że ten kombajn wyostrzył te kontury. Może jak się uda to zeskanuję oryginał i porównam. bo to jakoś tak lepiej chyba wygląda *spogląda na kartkę* Ta... Nie widać tego... Chyba trzeba zakupić sobie skaner lepszy i robić to na zasadzie: porządny skan=porządna kopia
Nie mniej jednak uważam, że jest to troszku lepiej w porównaniu do reszty tego tałatajstwa. Ale też jak sama dobrze widzę jeszcze do tych gwiazd daleko, oj daleko...

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem