Widziałem kilku ludzi z Patriots i All saints. Zginęło sporo postaci (w Venore)atakowali każdego kto miał skula (sami oczywiście też mając skule) uzasadnienie proste zabijają pk

Konda nie wrócił żeby expić i grać tylko dla Pk jest najwyższym lvl na galanie i cała reszta jest daaaaaleko za nim. Poza tym kolejni są w jego gildii. Ja tam się nie martwię z moim lvlem nic mi raczej nie grozi no ale ludzie z lvlami 60 i wyżej to wam nie zazdroszczę albo będziecie grali pod dyktando Kondy i patriots albo ded (nie martwcie się o powód Konda i przyjaciele napewno coś wymyślą przykład Boltan

). Postawcie się na miejscu Kondy - ma wszystko co chciałaby mieć większość graczy w tibie najwyższy lvl na serwie i władzę . Ten serwer jest jego i nic jak na razie (za wyjątkiem bana od Gma rzecz jasna)mu nie zagraża. Musicie bardzo uważać razem jesteście silni ale osobno łatwo każdego załatwić. Konda będzie stosował najprostrzą metodę najpierw oskarżenie nie ważne jakie insulting, thif czy you kiled my rl friend a później pk (bo powód przecież miał). Powoli pozbędzie się wszystkich którzy mu nie pasują a później zabierze się za swoich kolegów(był już taki jeden pan co robił identycznie nazywał się Stalin). Oczywiście to wszystko to moje własne przypuszczenia ale kto wie pożyjemy(pogramy) zobaczymy

Więc do zobaczenia w Tibi and lets play