Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2006, 14:56   #72
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pronek
Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!

Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem
no fakt, jestes ledwo 125 godzin 45 minut online od poczatku stycznia.
w wojnie se "jestes" ale w gildi nie, i ty sie ****a wypowiadasz na temat dowodcy? niemajac zielonego pojecia? farsidy nie jest zadnym ****a dowodca. kazdy czlonek forsaken o tym wie, i procz ignorantow, cala kyra.

co do tej "akcji na ank" to ty robisz z siebie idiote czy to byl żart zagłady jakis po prostu?
na ank, z tego co wiem to byla tylko 1 "akcja" pierwszego dnia, kiedy nooby z sunblade zaczely atackowac geo aldariona, ponad 6(niepamietam dokladnie ilu) na jego samego, przyszly mu z pomoca 3 osoby, kazalismy polaczkom przestac ale debile nie posluchali to zabilismy 2 z nich, reszta uciekla, i na tym sie skonczyla ich "pomoc dla forsaken".

ps co do tego grozenia, w sumie to ci nie groze ale niedlugo zaczne bo mnie twoje kozaczenie w****iac zaczyna
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem