Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
No tak, ale pojęcie wolno bijesz mlvl odnosi się tutaj do levelu - bo "szybko" to np. mieć 4 mlvl na 15 poziomie a wolno na 30 jeśli rozumiesz o co mi chodzi
|
Jesli kots decyduje sie na gre zupelnie bez treningu to bedzuie miec swiadomosc tego, ze musi zrobic xx/xx skilla i 4 mlvl przed jakimkolwiek blokowaniem.
Cytuj:
O tym mówie właśnie. w Mlvlu też starty bolą często
|
Ale nadal awans o 1 lev w mlvl daje wyrazne rezultaty, 1 skilla - nie.
Cytuj:
Śmisznyś. Znam ludzi którzy na levelach po 3X (skillerzy) szaleli całkiem nieźle po OF. Kase to zarło im nieziemsko na runy, ale podobno było git i bardzo fajnie im się tam siedziało.
|
Moge isc na smoki z lev 3x, ale mi sie to nie oplaca. Z tego wzgledu nie uznaje tego jako przewage skillera nad hunterem.
Cytuj:
Miałem tego dość po tak 70k expa na samych mino i rotach (powiedzmy że knight i druid zabija to 2 razy szybciej - 140k expa to nie daje zbyt dużego lvlu)
|
140k expa na mojej ulubionej miejscowce = 14-16 godzin. Jesli nie jestes w stanie expic tyle na 1 spocie to Tibia nie jest gra dla ciebie.
Cytuj:
Jeszcze raz mówie że chodziło mi to jako odniesienie do levelu
|
Spoko.
Cytuj:
Wiesz co to jest duel?
|
Nikt przy zdrowych zmyslach nie decyduje sie na duel z postacia potencjalnie bardzo trudna do pokonania ( wybieramy zwykle przeciwnikow z porownywalnymi skillami, lev , eq )
Cytuj:
Poza tym - On sobie najszybciej załatwia broń i tarczę.
|
Polemizowalbym.
Cytuj:
No ba. To poblokuj dragi mając shieldingu 50 i mając 70 to pogadamy
|
Poblokuj dragi majac 200hp i spisz wrazenia.
Cytuj:
Wydaje mi się że ciut dłużej jeśli mam być szczery.
|
Czy to 30 czy 50 godzin, nadal jest to staly czas niezalezaczy od sredniego czasu gry.
Cytuj:
Solo drag - to jeszcze wolniej będzie trwało ;P
|
Solo drag = dla sportu. Nie jest to potrzebne do wydajnej gry. Chcesz = trenujesz na odpowiedni level.