Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2006, 19:33   #32
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
No tak, ale pojęcie wolno bijesz mlvl odnosi się tutaj do levelu - bo "szybko" to np. mieć 4 mlvl na 15 poziomie a wolno na 30 jeśli rozumiesz o co mi chodzi
Jesli kots decyduje sie na gre zupelnie bez treningu to bedzuie miec swiadomosc tego, ze musi zrobic xx/xx skilla i 4 mlvl przed jakimkolwiek blokowaniem.

Cytuj:
O tym mówie właśnie. w Mlvlu też starty bolą często
Ale nadal awans o 1 lev w mlvl daje wyrazne rezultaty, 1 skilla - nie.

Cytuj:
Śmisznyś. Znam ludzi którzy na levelach po 3X (skillerzy) szaleli całkiem nieźle po OF. Kase to zarło im nieziemsko na runy, ale podobno było git i bardzo fajnie im się tam siedziało.
Moge isc na smoki z lev 3x, ale mi sie to nie oplaca. Z tego wzgledu nie uznaje tego jako przewage skillera nad hunterem.

Cytuj:
Miałem tego dość po tak 70k expa na samych mino i rotach (powiedzmy że knight i druid zabija to 2 razy szybciej - 140k expa to nie daje zbyt dużego lvlu)
140k expa na mojej ulubionej miejscowce = 14-16 godzin. Jesli nie jestes w stanie expic tyle na 1 spocie to Tibia nie jest gra dla ciebie.

Cytuj:
Jeszcze raz mówie że chodziło mi to jako odniesienie do levelu
Spoko.

Cytuj:
Wiesz co to jest duel?
Nikt przy zdrowych zmyslach nie decyduje sie na duel z postacia potencjalnie bardzo trudna do pokonania ( wybieramy zwykle przeciwnikow z porownywalnymi skillami, lev , eq )

Cytuj:
Poza tym - On sobie najszybciej załatwia broń i tarczę.
Polemizowalbym.

Cytuj:
No ba. To poblokuj dragi mając shieldingu 50 i mając 70 to pogadamy
Poblokuj dragi majac 200hp i spisz wrazenia.

Cytuj:
Wydaje mi się że ciut dłużej jeśli mam być szczery.
Czy to 30 czy 50 godzin, nadal jest to staly czas niezalezaczy od sredniego czasu gry.

Cytuj:
Solo drag - to jeszcze wolniej będzie trwało ;P
Solo drag = dla sportu. Nie jest to potrzebne do wydajnej gry. Chcesz = trenujesz na odpowiedni level.