skoro niemal wszyscy obecni na tym forum zarzekaja sie, ze sa przeciw jakiejkolwiek formie naduzywania swojej sili i wymuszania na innych jakichkolwiek decyzji(PA), skoro chca pomagac, a nie wykorzystywac byle pretekst do ubicia kogos albo wyciagniacia z niego haraczu, to ja proponuje zeby kazda z tych osob, w tym naturalnie i ja, zaznaczylo to jakos w wygladzie swojej postaci. taki znak powinien byc klarowny i widoczny np,: w opisie postaci dodatek "NoPA" czy nawet "+".
moze to jest dobry sposob na to by osoby dojrzale, ktore graja w tibie nie po to by zaspokoic sadystyczne zapedy poznaja sie wzajem, skonsoliduja i sproboja zrobic porzadek.
ja bardzo chetnie poznam na kyrze ludzi, ktorzy maja troche oleju w glowie, ktorzy przy tym nie czekaja na okazje by udowodnic innym jacy sa silni.
moze mam troche idealistyczne podejscie - w koncu chamow jest zdecydowanie wiecej, niz przyzwoitych ludzi, tak samo jak i wiecej jest glupoty niz przejawow madrosci, ale mimo to licze ze cos takiego sie uda i da to poczatek nowej "fali" w tibi.
licze, ze ktos z Was pojdzie w slad za mna, porozumie sie ze mna i razem cos stworzymy. zapraszam wsyztskich serdecznie. na poczatek proponuje dysklusje tu w tymdziale, co bedzie pozniej zonaczymy. czasami bywam na gg 3660872.
pozdrawiam
edit: sorry za literowki, ale nie mam ani czasi ani sili a tym wiecej checi na ich poprawianie. jelsi ktos ma porblem ze zrozumieniem (choc ine sadze) to zawsze chetnie wyjasnie