... tzn. powiem tak :
1. czasem jak ktoś strasznie plixuje np. expie w thais a kolo mnie woła "plx help wyciognij mnie z crypty carlin nie mam liny plx" , ja mu "nie moge jestem daleko , zawolaj kogos" on " 1000x plisssssss , jak krzycczec ?" , ja-" napisz #Y help me plz , rope me plz" a on "#Y help me plz , rope me plz" , po chwili "nie dziala" ... i jak takiemu pomoc ?? nie wiem czy nawyzywać od ****i , czy pomoc (ale bedzie dalej prosil o rozne shity) , czy olać ... normalnie ręce opadają , jak takich rodaków widze ...
2. nie zabijam ...
3. czasem klne ale jak sie sam wkurze albo ktoś mnie sprowokuje lub nagle ds będzie w pierwszej dziurze na Ghost landzie ...
4. czasem nie potrafie sie wysłowić po angielsku , ale nie wyzywam nawet BR , bo sie boje , że sie naraże i mnie zhunci

...
5. hamski ?? , tzn. ide na ślepo po mapie , a kolo nie chciał odejść z lootem i mnie zaczął bić , a ja za chwile zareagowałem , że prawie dead ...
6. raczej mówie , że nie przekrocze 30 lvla , bo jestem za mało wytrzymały w tej grze i łatwo rezygnuje ...
PS. nie zależy mi na frendach w tej grze , bo w nią nie gram ...
PS2. a teraz moje drugie (dawne)"ja"na Multi Cliencie (wybaczcie , ale kiedyś używałem) ...
1. dokładnie tak ...
2.

wstyd , ale tak ...
3. kolejne ... sory ...
4. kurde , ktoś to pode mnie zrobił ?? , znowu pozytywna (negatywna?) odpowiedź ...
5. jak narazie 5x TAK ...
6. :/ ... musiałem , bo to był noob-char ...
... prosze o wyrozumiałość , dawno w Tibie nie grałem i nie mam zamiaru grać , bo po jakimś czasie gry mam zamiar pobawić sie w nooba i robie noob-chara i przypał szykuje innym graczom ...
... prosze o wybaczenie Krynia z Askary ... Sergej Stroganov , to mój noob - char ...
... właśnie dlatego nie gram w Tibie , bo we mnie wyzwala zło ... musiałem kiedyś to napisać , przepraszam modów ... przynajmniej na tym forum byłem zawsze uczciwy , jeśli można tak to nazwać ...
@ edit : up ... dzięki człowieku , że założyłeś taki temat , bo sam nie dałbym rady tego wszystkiego wykrzesać z siebie ... jaki wstyd ...
EDIT 2 : to nie są jakieś żarty , czy coś żeby sprowokować modów , ale cała prawda o mojej grze ...
EDIT more : ale te forum jest fajne i bardzo je lubie

... nikt mnie nie potępił ?? ...