Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2006, 09:07   #1
Ciara lae
Użytkownik forum

Ciara lae's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Lubań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ciara lae
Profesja: Knight
Świat: thais(pandoria)
Poziom: 17
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
Ciara lae ma numer GG 4960587
Problem Dlaczego TO robimy.

W związku z moim poprzednim tematem tzn."Czy jestes fair wobec innych??" postanowiłam napisać temat o tym dlaczego wielu Tibijczyków tak źle się zachowuje. Wiem że forma tego tematu może się wam wydawać śmieszna i noobowata ale i tak napisze co myślę. Otóż gdy gramy w Tibię i jesteśmy otoczeni gorszymi od siebie graczami, czujemy swoją wyższość i staramy się ją wykożystać wyżywając się na słabszych i tym samym prowokując ich do hunta co po pewnym czasie konczy się dedem pk. Gdy prowokujemy używamy często wielu "niemoralnych" słów tzn. przekleństw i wyzwisk. Najczęściej powodem tego są błache sprawy np. ktoś niedoświadczony podał Ci bardzo niską cenę drogiej broni a Ty uważasz że jest noobem i tak zaczynają się wyzwiska co potem może zakończyć się wojną. Nie bez winy są słabsi, którzy prowokują mocniejszych, zabierając im potwory lub korzystając bez pozwolenia z ich bloku, jest to spowodowane tym że wielu "mocnych" ich nie akceptuje i oni się mszczą za deda itp. Często miejsca expienia i depo są polami bitwy słownej a za murami depotu odbywają się krwawe wojny, ponieważ np. ktoś dla zabawy ponawyzywał lidera konkurującej gildi.Pamiętajcie że ofiarami WASZYCH wojen mogą być niewinni!!
Ciara lae jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.