Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elernor
Dosc tego dobrego... Na pal tego pajaca bo po pierwsze spam nieustanny, po drugie IQ ponizej plytki chodnikowej.
Distance ring?
|
Jak Ci cos nie pasuje to poprostu nie patrz tu... to jest propozycja inetligencie i chce poznac opinie innych na ten temat...Hmm... jak Ty oceniasz IQ po postach na forum to nie chce wiedziec jakie Ty masz to IQ bo strach sie bac..
Cytuj:
Co ty na to ze wszystkie postacie sa porownywalne do siebie jesli chodzi o sile? A Ty i Twoje inteligentne pomysly (bo Ci zle bez ringa...) chca wszystko rozwalic bo...? Bo tak.
|
No nie powiedzialbym ze sa porownywalne.. powiedz mi co pall 50 lvl moze zrobic sorckowi 50 lvl... albo knight na 50lvl sorckowi na 50 lvl... od zawsze sorck/drui byli lepszi na pvp... sd spam i nie ma kazdego... knightem i palkeim sie lepiej expi... to jeszcz zalezy na jakim lvl ale epiej napewnoe od sorcka czy druida... wiec nie ******* mi glupot ze wszystkie postacie sa porownywalne sila idioto...
Cytuj:
A podlizywanie sie do modow jest zenujace~~
|
Zenujacy to Ty jestes i ten Twoj post...chyba nie przeczytales calego tematu a sie prujesz cos... nie bede sie powtarzal czemu chce zeby sie mod wypowiedzial bo nie mam czasu pisac tego jeszcze raz dla debili ktorym nie chce sie przeczytac calego tematu bo sa zabardzo leniwi.... preczytaj to bedziesz wiedzial... o.0