Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2004, 15:50   #49
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Alleluja, bracia!
Valygar, nie Valagar
Miecz Karsomir, czyli Swiety Msciciel
Najlepsze timy:
BG2:Ja-Zlodziej
Viconia-Kaplan
Korgan-Woj
Edwin-Mag
W pelni zla druzyna, gre skonczylem z 18 reputacji Mialem fajne stresy jak mi niechcacy wzrosla
Vici byla najlepszym kaplanem i miala wywalisty romans(nie wiem czemu ale nie kontynuowal mi sie w ToBie a slyszalemz e dalszy ciag jest jeszcze lepszy)
Korgan to chyba akzdy wie dlaczego-z Toporem Nieuleglosci i Mlotem Runow ty rozwalal wszystko jak leci
EDWIN...Jeszcze pytacie??? Tylko nie udalo mi sie nigdzie kupic Zatrzymania Czasu wiec nie uzylem nawet polowy jego mocy Ale z Akceleracja i Szata Vekny to strzelal jak karabin maszynowy
BG1:Ja-Woj
Imoen-Zlodziejka(zginela w walce z Sarevokiem)
Ajantis-Paladyn(odlaczyl sie jak zabilem kilku z Plomiuennej Piesci bo mnie scigali:/)
Jaheira-Druid(bo chcialem miec Khalida, a zal mi jej bylo zabijac)
Khalid-Woj(chyba najlepszy w BG)
Kivan-Lowca(Snajper)
Ajantis-jedyny Palcio-NPC(chyba) a chcialem jakiegos miec
Imoen-przylaczyla sie na poczatku, zginela na koncu...To sie nazywa szczescie;P Przygarnalem ja, bo zlodziej zaraz na poczatq sie przydaje
Jaheira-patrz wyzej...
Khalid-mial tyle hp i taki damage ze...
Kivan-jakby taki byl w Tibii, to by sie nazywal 'Elite Hunter' po prostu wyjebany gostek

BG przeszedlem 2 razy(raz solo-nie takie dobre jak...
BG2 przeszedlem TYLKO 1 raz-gdy probowalem za nastepnymi, to nie starczalo mi czasu i z roznych powodow musialem, je zmazywac...Ale ja nie gralem po to, by to PRZEJSC. Ja gralem po to, by sie tym CIESZYC. To roznica. Wykonywalem kazdego subquesta, zwiedzalem kazda lokacje, wszystko ci sie dalo. I zalowalem, ze nie mam gdzies w piwnicy zawieszonej starej zbroi i jakiegos mlota