Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2006, 23:36   #72
Creghan_Elysia
Użytkownik Forum

Creghan_Elysia's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff

Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bombka
Ja patrze na to tak, pragniesz kiedyś mieć 150lev tylko zastanawiasz sie
czy sorc czy druid... sorc ma Ue ale akurat na takim wysokim lev to ma malo
do rzeczy... Sorc na 150lev i 80mlev.... obrażenia jakie zadaje z Ue to od 850 do 1750 na potworku czyli na czlowieku od 425 do 875... Druid na 150 lev ma 895 życia... każdy kto troche gra w tibie umie użyć magicznego czaru EXURA VITA ktora daje full przy podobnych wartosciach jak u sorka czyli 150 lev i 80mlev... minus tego UE puszczonego przez Sorka to to że stracił niewiem jak po update chyba 1000many cos okolo tego... a sork zaledwie 280 na Exure Vite.... Sork na tym lev ma mane na puszczenie mniejwiecej 4 UE i ma po mannie a Druidowi zostalo jeszcze okolo 3/4 many.... teraz juz spokojny o wszystko Druid dobija Sorka z SD... to jak sork długo sie utrzyma zależy tylko od ilości UH... to która profesja jest silniejsza jest niemal nie do roztrzygniecia.... to kogo ktoś wybierze zależy tylko od kwesti gustu...
ps. Rozwalają mnie wypowiedzi typu jak widze 40 drudia to sie nie boje a jak 40 sorka to mam nalane w gaciach.... sorc czy druid moze używać SD i bije z niego z takom samom siłom... Więc co za różnica....

ale naprzykład pod czasn wojny lub checi zabicia druida sorc nie podleci i ne zacznie spamowac ue chyba ze jest idiata albo podejdzie walnie sd i ue albo przyleci z kims i ktos najpier walnie sd a sorc wtedy dkonczy ue druid nie zdazy nic zrobic....

Ja polecam sorc ale jak wiele postaci magicznych 3eba wkladac w obie profesje duzo pieniedzy i czasu.
Nie jest latwo ale powyzej 80 lvl są tego skutki
Nie zapominajcie jezeli bedziecie szybko expic na nowym swiecie sorcem lub druta zawsze zostaniecie wciagnieci w jaka wojne albo poprostu zabici bo stwarzacie za duze niebezpieczenstwo w przyszlosci mysle ze jak bedziecie miec juhs wmiare wysoki lvl wszystkie męki zostana wynagrodzone
Creghan_Elysia jest offline   Odpowiedz z Cytatem