Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2006, 09:45   #19
Alex
Użytkownik Forum

Alex's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
Domyślny

O Narni dowiedzialem sie z reklamy kinowej ktora ukazywala sie okolo pol roku przed wyjsciem filmu na ekrany(niektorzy moga pomyslec ze jestem dziwny poniewaz nie slyszalem o ksiazce). Na poczatku nie wiedzialem co o tym myslec , prawde mowiac smialem sie z kumplami z tej "szafy" , ale za kazdym razem kiedy widzialem reklame zaczynalem sie przekonywac. Kiedy film wyszedl na ekrany pomyslalem ze mozna sie przejsc , poniewaz bedzie to cos dobrego (jak tak dlugo reklamuja!). Po ogladnieciu rozczarowalem sie. Slyszalem od niektorych ze Narnia jest filmem lepszym od 4tej czesci Harrego Pottera , jak dla mnie nie jest to prawda. Film ocenilbym gdzies na okolo 3-4(w skali ocen szkolnych) , bardziej przeznaczony dla mlodej publicznosci(7-10lat) ostateczna walka wogole nie przyprawila mnie o dreszcze a mialem nadzieje ze bedzie to cos super mega wypasnego. Niestety rozczarowalo mnie to tak jak muzyka. Nie wiem, moze jakbym ogladnol ten film jeszcze raz zmienilbym zdanie , to sie okaze w przyszlosci ^^
Alex jest offline   Odpowiedz z Cytatem