Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2006, 15:21   #515
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

uhmmm dawno mnie tu nie bylo .... odpowiem na kilka pytan:

Czemu Naria padła?
-Naria była bez gildi poszła na Edron dragon land, tam dostała msg od Zyrexa, ze bodajrze Helun~ tam mial zarezerwowane expowisko, ona do mnie napisała co ma zrobic, tyle ze ja to przeczytalem po fakcie bo byłem na DL'ach, ona została tam gdzie expiła i arcanium po nia przyszło... Poźniej jak juz sie zalogowała po deadzie rozmawiała z Yamahati, ktory powiedzial jej że jak chce grać spokojnie to niech dołączy do gildi Valegarda (Morena) albo do mojej (Esoterics), ja jako że ją bardzo dobrze znam juz od 20 lvla przygarnąłem , tak więc oni nie zabili jej gdy była w mojej gildii a wczesniej. Taka historie uslyszalem od Narii, jezeli cos bylo inaczej to arcanium sprostujcie

Co do wyzywania sie na forum...
Nie ma sensu takie gadanie według mnie , najlepiej wyjasnic to w grze, bo takie szczekanie na forum jest nic nie warte

Berger:
Miło że wróciles tylko szkoda ze juz sobie przeyebaueś zaraz po powrocie nie wiem dokladnie czemu , bo mało gram od kilku dni.

Jak macie jakies pytania do mnie to kierujcie je na priv msg chetnie odpowiem

Chce dodać że arcanium nie jest takie straszne jak wszyscy je opisują, jedna rzecz którą zauwazylem- wszyscy H lvle którzy sharują konto w tibii na iridii mają kłopoty, ja nigdy jeszcze nie padłem z ręki człowieka na tym serwerze... Jest kilka ewenementów w Arcanium, którzy naduzywaja swojej wladzy , nie bede wskazywac po nickach ale są to szwedzcy gracze, ja , gdy mam jakis problem kieruje wszystko do Cirmo, to jest prawy gracz który zasze jest skory do pomocy za to Respekcik bo bez niego pewnie polowy ludzie ktora zostala na Iridii by nie bylo...
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline