Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2006, 16:16   #1
Gensioorek
Użytkownik Forum

Gensioorek's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Wolsztyn

Stan: Aktywny gracz
Imię: Pitakon
Profesja: Druid
Gildia: Sayans
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 21/26
Poziom mag.: 43
Gensioorek ma numer GG 1147759
Domyślny ~!~Kieszeń na klucze~!~

Witam, jakiś czas temu zaliczyłem deada jedną postacią i... straciłem klucz dostępny tylko z Questa i jednocześnie taki, którego nikt nie sprzedaje. I właśnie tu przechodzę do tematu, bo wpadłem na pomysł(nie wiem, może już ktoś to wymyślił wcześniej) żeby w którejś z przyszłych aktualizacji(żeby nie pisać apdejtuff^^) dodać coś w stylu "kieszonki", w której znajdowałby się spis wszystkich kluczy i gdybyśmy zdobyli, bądź kupili jakiś klucz, pojawiłby się on na naszym "spisie" i moglibyśmy go używać. Sądzę, że gdyby coś takiego wprowadzono to można by jednocześnie zmienić system używania kluczy. Mianowicie gdybyśmy posiadali klucz, to moglibyśmy po prostu otworzyć drzwi(nasza postać sama by sobie poradziła ze znalezieniem odpowiedniego), a w odwrotnym przypadku na dole okna gry(tam gdzie pojawia się "sorry not possible" gdy przywalamy w ścianę) pojawiła by się informacja o tym, że nie posiadamy odpowiedniego klucza. I jeszcze jedno bo do tego dążę, chodzi mi o to żeby zawartość "kieszeni na klucze" nie ulatniała się przy deadzie.
Piszcie tu swoje "za" i "przeciw", jak coś ciekawego z tego wyniknie to ktoś, kto dobrze włada angielskim napisałby do CipSoftu z propozycją wprowadzenia czegoś takiego.
Enjoy!

Ostatnio edytowany przez Gensioorek - 16-01-2006 o 16:28.
Gensioorek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.