... hmm , ja mam jeszcze lepiej , bo boje się teraz właśnie najbardziej przyszłości , tego co będzie , czy będe wierzył , czy nie zwątpie , czy będe dobry , czy późno odejde (wolałbym wcześniej) itp. ... nie widze celu w życiu i nie wiem co będe robił w przyszłości ... ratunek w śmierci ...
PS. jak po śmierci może nie być nic ? ... jeśli stracisz świadomość , to co dalej ? ... a może poprostu zapadasz na wieczny świadomy bądź nieświadomy sen ? ... dużo jest możliwości ...
@ down : nie wiem dlaczego , ale mnie to śmieszy (poj**ało mnie chyba) ... sry głupi jestem ... ja sie kiedyś bałem , że ktoś dednie raczej kogoś bliskiego niż mnie , bo przedkładam czyjeś życie nad swoje ...
@ down down : ta super , największe zmartwienie mojego życia , nawet jeśli gram w UT czy WoW , to nawet jak mam hacka to sie wkurze , ale nie przeżywam tego ... jakby sie płyta od UT złamała (lol) to bym najwyżej połamał reszte płyt

... ale gdybym sie bał , że płyta sie złamie , to bym se ściągnął cracka no-cd

... a w Tibi respektuje zawsze : orc besrerker , fire devil , fire elemental , giant spider , hunter , elf scout(lol) ... oni mnie najczęściej dedali (lvl 12-) i najskuteczniejsi w tym byli

...