Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2006, 19:03   #2
Sirblaze
Użytkownik Forum

Sirblaze's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London

Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sirblaze Sirblaze ma numer GG Zapomnialem Send a message via Skype™ to Sirblaze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilawin Wiki
Hmmm, a więc tak.
Roockstayerów dzielę na 3 kategorie:

1. Noob
Roockstayer ham, który blokuje inncyh przesuwa przedmioty innych playerów oraz nie ma szacunku. Przeklina nazywa wszystkich noobami. Jak widzi pierwszy lvl który ma red life nawalaja go 4 raty nie wspomoże, mimo to ze wie ze on nie ma prawie nic, kradnie co się da i kłamie w przypadku trade( widzialem facetke, która chciała kupic plate shield, a ja miałem na sprzedaż, więc na sell dalem jej a ona mowi ze ma tylko 60 gp. No dobra sprzedałem, tymczasem wchodze na inną postać i ta facetka patrze znowu chce kupic plate shielda, a ja mialem jeszcze jednego, i chciala go takim samym sposobem za 60gp )

2. Heroes
Roockstayer bohater, który zabija najsilniejsze potwory by się popisać ratuje z ciężkich opresji innych samemu uciekając i wymaga później od nich przyjaźni oraz strzał, kasy.

3. Obrońca
Roockstayer najbardziej przeciwny do większości. Bardzo żadko spotykany. Jest to player, który wykożystuje wszystkie mozliwe sytuacje by zawieradz przyjaźnie i dawać prezenty nim. Zawsze mówi, że chce bloknąć nawet rtuje wroów z pułapki, a następnie sam ginie.

Poradnik roockstayera:

Robimy postać na dowolnym serwerze ( ja gram na Neptera jest tam klan, banda roockslayerów ze słynnym Rapi Rook Master), następnie jak wchodzimy do gry zmieniamy swój ubiór. Idziemy na targowisku i wchodzimy w kanały( nigdy nie rżebrż NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE) Zabijamy raty i zdobywamy lvl 2, natępnie wychodzimy poza miasto i idziemy do wierzy trolli następnie do wierzy orców. Tam zdobywamy część ubioru. Gdy mamy juz wymarzony set na 2 lvl idziemy do miasta
i robimy party z silniejszymi poziomowo playerami. Idziemy na mino hell. Biegniemy na questy Carlin, Chain. Następnie expimy na potworkach(spidery, snake, wilki, bugi) robimy 7 lvl i idziemy kupic 3 life fluidy. Idziemy na cooper quest. Potem znowu bierzemy kogos do pary i na katana. Gdy mamy cały equip czas sprawić sobie łuk( u ślepego orca) Gdy go mamy zbieramy strzaly i expimy do nieskończoności.

Pozdrowienia dla wszystkich!!
Jakbys uzyl wyszukiwarki znalazlbys takich tematow na peczki... Swoja droga proponuje nastepnym razem zapoznanie sie ze slownikiem jezyka polskiego..
Sirblaze jest offline   Odpowiedz z Cytatem