Cytuj:
Oryginalnie napisane przez billy1993
Witam wszystkich. Mój nick to Like Moon, jestem na świecie Honera. Otóż gdy przeczytałem temat o siedmiu grobach, zaciekawiłem sie tą sprawą. A więc postanowiłem znaleźć pomocnika do odkrywania tajemnic, pomocnik szybko zgłosił się do mnie na gadu - gadu. Dziś razem z nim postanowilismy zająć się tą sprawą. Poszliśmy do pomieszczenia z siedmoima grobami, zbadaliśmy je dokładnie aby nie musić chodzić tam po sto razy sprawdziliśmy i przeczesaliśmy całe pomieszczenie. Po jakim czasie wróciliśmy do All Dee's shop i zeszliśmy w podziemi. W czasie wędrówki w podziemiach zauważyliśmy pewne ciekawe miejsce z polem z podświetleniem. Wszedłem na podświetlenie aby zobaczyć co jest na górnym piętrze. I co? HA, SIEDEM GROBÓW. Stałem tuż pod pomieszczeniem siedmiu grobów, na polu z ledwo co widoczym podświetleniem. Myśle że tam jest ukryta dziura którą trzeba wykopa pickiem. Teraz tylko zdobyc pick i odkopać to !!! A teraz małe podsumowanie:
7 grobów - All Dee's shop - Tunel dokładnie pod nim - Miejsce pod 7 grobami - Pick kupuje się u All Dee. Ludzie wszytsko się układa!!! Życzcie mi powodzenia z prowadzeniu tej zagadki. Kiedy skończymy z tą tajemnicą zajmiemy się dźwignią Toma.  Pozdrawiam!!!
|
Też tam byłe i też to widziałem, piszcie co wiecie to się cosik info uzbiera!!!!!!