Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2006, 21:39   #31
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Kajko
Sue taki kozak ;p a zaplacil jako jeden z pierwszych, fosfik moze ma tylko ue ale to starczy zebyś byl 0 na servie ;p ;p btw pamietam jak chiales zebym ci placil za free pamietam...
i kto to mowi?? to ty ejstes nikim masz 0 powazania od innych mas ztylko 1 plus,glidie ktora wygrala wojne,a wiesz za co jestes zerem?? moze niepamietasz ale ja doskonale jak pieknie blagales o przyjecie do CN a pozniej wyszedles jak tylko poczoles kto wygrywa wojne...
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem