Catrishia po pierwsze gratuluję wykonania questa

niezły ten filmik
Teraz odniosę się do Twoich spostrzeżeń na temat zachowania się Polaków w Tibii .
Otóż ja sam jestem świadkiem tego , że nie tylko "Polak potrafi" .
Expiłem kilka dni temu moim paladynem (11 lvl - Arcianic) , na soldkach i zaznaczam BYŁEM PIERWSZY na expowisku . Ci którzy mnie znają wiedzą że nigdy nikomu się nie wbijam na exp , nigdy nie PKuje , jestem spokojny i peace-player . Byłem na expo ok godziny kiedy pojawil się niejaki Master Kanuto (16 lvl sorc-Venezuela) i zacząl mnie wyganiać . Jak odpowiedziałem , że byłem pierwszy to mnie po prostu ubił . Wkurzyłem się bo staciłem mlvl i skile , zalogowałem Xando i odwdzięczyłem się jemu tym samym .
Jan 12 2006, 23:57:46 CET Killed Master kanuto at Level 16 ok .
No i zaczęło się . W chwilę po tym już miałem hunta od Lord angel of fires i Van Hellsinghsa .
Najciekawsze jest to , że zażyczyli sobie za moją wolność ..... 200 k LOL !!!
z czego Lord~miałby dostać 150 k !!! Zastanawiające dlaczego .
Załuję tylko tego , że nie skopiowałem wszystkich dialogów tzn.obelg pod moim adresem , a codziennie jest tak:
19:36 Master kanuto: hi noob
19:36 Master kanuto: jajaja
19:36 Master kanuto:
To typowa prowokacja , a hunta mam za zabicie rl frienda Lorda .
Wiem też z "pewnego źródła" Ze Van Hels~ na gh Patriots ogłosił mojego hunta . Pytam : czy to jest w porządku ?
Podsumowując : mam hunta forever (za noob chara) bo nie mam zamiaru płacić ludziom , którzy liczą na zdobywanie łatwej kasy , stosując podobne sztuczki .
Mam nadzieję , że przekonałem was iż nie tylko Polacy nie potrafią uczciwie grać w Tibię .
btw. co do Szwedów , to nie mam zastrzeżeń .