Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2006, 14:13   #16
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Czyzby mezczyzna to czlowiek szkolony do mordowania?
Od kiedy do w wojsku szkolą do mordowania?!

Cytuj:
Pozatym znam kilku 'prawdziwych mezczyzn' (po wojsku). Podbiegaja pod standsardowa definicje debila.
No właśnie, znasz kilku. Kilku, to jednak nie wszyscy. I to nie moja wina, że znasz takich debili.

Cytuj:
Mam prace, dobrze platna
A skąd ja to miałem wiedzieć? Jeśli tak wygląda sytuacja, nie dziwię się, że unikasz ZSW.

Cytuj:
Satysfakcja tego, ze nareszczie stalem sie bezmozga istota, ktora na rozkaz bedzie strzelac do drugiego zolnierza (czyli tak zwanym prawdiwym mezczyzna)?
Bardzo marna ta ironia. Przy okazji wyjaśnie co miałem na myśli pisząc "Mężczyzna, który nie był w wojsku nie jest prawdziwym mężczyzną.". Nie miałem na myśli chlania, ćpania, dupczenia, "mordowania" i innych takich bzdur. Chodziło mi o to, że w czasie gdy przebywasz w wojsku, przechodzisz prawdziwą szkołę przetrwania. Po części chodzi mi o ciężkie warunki oraz wysiłek fizyczny. Jeśli uda ci się wytrzymać w wojsku, nie staniesz się w tym czasie debilem/dresem/alkoholikiem/ćpunem, to wtedy jesteś prawdziwym mężczyzną. Właśnie to miałem na myśli. Jasne?

@Magus:
Jak wyżej napisałem, nie miałem na myśli picia/ćpania/dupczenia.

@Grue:
Uwielbiam jak ktoś czepia się literówek ;p Już wyżej napisałem co miałem na myśli pisząc mojego posta. Nie mam zamiaru szpanować tym, że byłem w wojsku. Mam zamiar tam pójść i wytrwać. Nie pić, nie ćpać, nie dupczyć na prawo i lewo. Na jakiej podstawie mówisz, że jestem żałosny? Na podstawie jednego zdania, ktorego sensu nie zrozumiałeś? (Wiem, nie mogłeś wiedzieć co miałem na myśli). Mam 16 lat, ale nie myślę, że po przejściu ZSW będe "ice cold killah" i w ogóle "mastah". Pisze po raz kolejny, mam zamiar tam pójść i wytrwać.

@Topic:
Mój poprzedni post nie był zbyt rozwinięty, nie mogliście go dobrze zrozumieć. Teraz wyjaśniłem, co miałem na myśli. W Polsce i tak jest dobrze. Teraz jest chyba tylko 9 miechów służby, no nie? A wiecie ile w Izraelu jest? 3 Lata dla mężczyzn i 2 lata dla kobiet. Po służbie, każdy mężczyzna aż do 50 roku życia, musi odsłużyć w wojsku jeden miesiąc rocznie.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem