omg... dawno tak zalosnego filmiku nie widzialem... o ile do shootera nic nie mam bo wszystko dobrze robil to knight powinien sluzyc jako nauczyciel nieblokowania ;p
tyle rzeczy zle robil ze az nie wiem od czego zaczac i nie wiem czy wszystko zapamietalem i tu napisze... i nie tlumacz ze gral tak bo mu sie nudzilo bo nuda nie tlumaczy braku znajomosci blokowania... ma tracic 3x wiecej run i 3x wiecej czasu bo mu sie nudzi?!?!
sluchaj...
po 1 uciekal od gsa...
po 2 stawal czasami tak ze dostawal jednoczesnie od 2+ potworkow...
po 3 nie bil spiderow ktore go bily przez co ataki gsa ladnie w niego wchodzily...
po 4 powinien stawac miedzy gsem a shooterem to ten drugi tak czesto by sie nie przerzucal...
po 5 nie znal expowiska na ktore poszedl... przyklad widzimy w momencie gdy nie wiedzial gdzie temple... chyba pierwszy odruch jak cie ktos bije to krzyczysz ze zaplacisz ale jednoczesnie biegniesz do pz ;p
po 6 takie eq i brak aola...
znalazlbym jeszcze wiecej zarzutow ale nie chce po nim do konca jechac...
jak widzisz ja (o zgrozo master sorcerer a nie knight) wiem o blokowaniu (tak mi sie wydaje po obejrzeniu tego filmiku) wiecej niz twoj kolega... zreszta nie chce mi sie juz wiecej o tym pisac a ci radzilbym nawet tego nie czytac bo:
po 1 humorek sobie popsujesz
po 2 klawiaturke zniszczysz piszac po raz kolejny ze tracisz tyle runek (i czasu... 1 gsa bic w 5min?) z nudow...
po 3 po raz kolejny stracisz czas ktory moglbys spedzic na odrabianiu expa na trollach ;p tak tak, na trolach... twoim best expowisku...