Temat: Świadome sny
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2006, 18:40   #141
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

jałowa dyskusja?
nie nazwałabym tak tego
forma - pamiętaj, że wszystko się do niej zalicza a nie tylko wybrane fragmenty, to 'lekko' i ta emotka też
chyba, że nie lubisz emotek, to zawsze można je pominąć i pisać do ciebie 'sztywno', mogę się do tego ograniczyć, jeśli jest takie twe życzenie i pisać w formie podręcznika, który przekazuje pustą wiedzę i się 'cytuje'

we własnym śnie jesteśmy świadomi tego co robimy, czynimy to, co wybierzemy, nie jesteśmy kukiełkami przecież w jakimś ciele uwięzionymi - jeśli zechcemy podnieść rękę we śnie, to we śnie ją podniesiemy (no chyba, że odkryjemy we śnie jakieś nienaturalne działanie, które nam w tym przeszkodzi)
ale tam wszystko dokoła wydaje się rzeczywiste, wydaje się być normalne..
też miewam takie drzemki i jest to dość ciekawa faza, jak umysł ma odjazd.. a się chyba zdarza dość często na wykładach
takie przeplatane - jawa sen, co się na siebie nakładają.. myśli się o czymś, a potem nagle wszystko przechodzi w coś całkowicie innego i 'naturalnego'

sen kontrolowany to z tego co wiem taki, w którym to my go kreujemy świadomie, możemy w jakiś sposób manipulować tym co nas otacza, oddziaływać na to co się dzieje samą wiedzą, że to sen, a nie tylko czynami we śnie

edit:
jeśli tak cię razi to, co piszą do ciebie inni, czy mogę więc w odwecie pisać do ciebie jako do laski? wiesz.. biust i te rzeczy... skoro ja robię za faceta to czemu nie odwrotnie

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 17-01-2006 o 18:42.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.