Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2006, 19:41   #36
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Zieeew.
Co prwada mam dopiero 14 lat,ale wiem co muszę wiedzieć.
Wojsko to nie siedzenie na kiblu,mycie garów.I wymachiwanie ak-47
Wojsko znacznie poprawia naszą kondycję,uczy obrony cywilnej,postępowania w nagłych sytułacjach,obrony przeciwrakietowej,lub podczas nagłego ataku (np.terrorystycznego).Pierwszej pomocy,przetrwania,historii Wojska polskiego,patriotyzmu,Dodaje odwagi,Morali.
I nie idziemy do wojska,by podczas III wojny światowej pobiec w kierunku wroga i zginąć.
Tylko po to,by pobiec i przeżyć....
Hehe za dużo gier, bajek, filmów się naoglądałeś Czy ty myślisz że w wojsku czegoś się nauczysz oprócz picia ?? (no i palenia ewentualnie) przykład mój starszy brat był w jednostce rozpoznania czy jakoś tak obsługiwał jakieś rakiety w swoim całym pobycie w wojsku strzelił RAZ tak tylko RAZ bo taka rakieta kosztuje 10000 podobnie jest z amunicją . Powtarzam dorośniesz porozmawiamy jak narazie za dużo filmów pokroju rambo się naoglądałeś i tyle.
Biegać oczywiście będziesz biegał ale po co mi to chcesz pobiegać o 4 rano nie ma sprawy 3.30 pobutka dres nakładaj i biegaj kto ci broni. Sądzę że i tak piszę to nadaremnie bo ty masz swoje zdanie (podświadomie nawet myślisz że chciałbyś żeby wybuchła wojna mógłbyś sobie z bronią pobiegać bronił byś kraju itd. Tak jak większość chłopaków w twoim wieku)
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem