Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2006, 19:49   #39
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hehe za dużo gier, bajek, filmów się naoglądałeś Czy ty myślisz że w wojsku czegoś się nauczysz oprócz picia ?? (no i palenia ewentualnie) przykład mój starszy brat był w jednostce rozpoznania czy jakoś tak obsługiwał jakieś rakiety w swoim całym pobycie w wojsku strzelił RAZ tak tylko RAZ bo taka rakieta kosztuje 10000 podobnie jest z amunicją . Powtarzam dorośniesz porozmawiamy jak narazie za dużo filmów pokroju rambo się naoglądałeś i tyle.
Biegać oczywiście będziesz biegał ale po co mi to chcesz pobiegać o 4 rano nie ma sprawy 3.30 pobutka dres nakładaj i biegaj kto ci broni. Sądzę że i tak piszę to nadaremnie bo ty masz swoje zdanie (podświadomie nawet myślisz że chciałbyś żeby wybuchła wojna mógłbyś sobie z bronią pobiegać bronił byś kraju itd. Tak jak większość chłopaków w twoim wieku)

Nah,filmy typu Rambo czy terminator mnie nie rajcóją -.- Wole coś z przekazem,albo coś bardziej Honorowego itp.A Najlebszym scenariuszem filmu Jest Historia,albo książka.

Pozatym niestety nie jestem tym plebsiarskim przedstawicielem "chłopaka" w moim wieku,i o ile jest temat o wojnach na historii,to muszę wszystkich tyrać,że wojna to nie tylko strzelanie do siebie z karabinów.

Kobiety w ciąży były zakłówane bagnetami,a dzieci zabijano stawiając je pod murami w 10-20 osobowch grupach,i rozstrzeliwywano...

NIe zapomne jak w V klasie na histotrii podzieliliśmy isę na dwie grupy,jedna miałą udowodnić że Piastowski byłbohaterem,inne że zdrajcą.byłemw tej drugiej,i o lie wysuneliśmy naprawde mocny argument,oni zaprzeczali to dziecinną błachostką.Kiedy powiedziałem.Przez niego Polacy cierpieli 123 Lata,i przez ten czas Polski nie było na mapie świata,pewien niby inteligentny kolega,bo średnią miał dobrą bardzo powiedział

"Ale jestesmy" i twierdził,że mi przygadał.to myślałem że padnę..

Naprawdę nie rozmawiasz z niedorozwiniętym intelektualnie dzieckiem...Ja w przeciwieństwie do innych wiem co mówie.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 17-01-2006 o 19:54.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem