Cytuj:
Oryginalnie napisane przez U$3r
Ale.. moim zdaniem, postacie powinny byc oceniane wg zdolnosci bojowych, czyli ilosci zadanego dmg. A jak taki druid walnie ci z SD? ODPOWDZIEDZ: nie. wiec na moje oceniajac jak mowie<pisze> sorc jest lepszy..
U$3r
|
Bo? Domyślam się, że nigdy nie kupowałeś run od innych graczy i jesteś samowystarczalny (drugi Chuck Norris nam sie znalazł)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez myst
Najlepszy to jest PALADYN, nie muszę tłumaczyć chyba czemu... choćby jeszcze go o połowę ukrócili (odebrali invisibla, hmmy, wolniej skille by leciały) to i tak będzie najlepszy... Nie komentujcie mojego posta, bo taka prawda. Pally to voccation, który nie powinien się wogule pokazać z kuszą i łukiem. Dostałem już wiele przykładów, że pal to knajt rzucający giant swordami i niedorozwój maga, a to daje mieszankę wybuchową...
|
AEW?
Pall najlpszy bo? Wali combo? A druidowi bozia burstów nie dała albo rumuni mu pokradli?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez myst
Sorc jest lepszy od druida, druid wali w ofensywę większość, a sorcek agresywa. Ludzie się boją sorków, gdyż sorek jest nieobliczalny. Chociaż ma 18 lvl, może mieć 40 mlvl i dwa sd i noob-ataker sorka pada na twarz i błaga na kolańcach... Sorek lepszy, ale pal NAJlepszy :-\
|
Druid wali w ofensywe a sorc w agresywe sorc jest nieobliczalny a druid nie moze miec na 18 lvlu 40 m lvlu.
...I wtedy stała sie światłość...
Owszem ludzie sie boją sorców ale 70+
ue to mit w wiekszej walce niz 1 na 1 ew trapowanie 1 osoby.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
Gdzieś napisałem że druid jest lepszy. Otóz FAŁSZ!!! Mam taka malą takytke która sprawuje się wyśmienicie:
Robimy druida i lecim nim do 24lvl (dużo czasu ale warto) Na 23lvl mozemy zrobic ze 2bp GFB i expić. Aha ródżki używamy do 23lvl. POtem albo robimy GFB albo do 24lvl i Uhy. Żeby zrobić SP wystarczy troche posiedzieć na rotach np.
POtem robimy sorca. Gramy Gramy itp. A co z uhami?? Mamy uhmakera! on nam dostarcza uhy i tyle.
Jednak decyzja należy do was.
|
A tutaj genialny przykład idiotyzmu nabijać m lvl na dwóch równloegłych postraciach magicznych bo po co inwestować w jedną. Przecież lepiej mieć 10 magów z 15 m lvlem niż jednego z 50. Zawsze mozna mieć własną armie i gildie można założyć albo pogadać z kim jest.