Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2006, 22:33   #49
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

@Pogromca Pk:
Gdybyś tak chociaż trochę ruszył swoje szanowne dupsko i przeczytał mojego drugiego posta, zrozumiałbyś o czym mówie. Jasne?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Wojsko znacznie poprawia naszą kondycję,uczy obrony cywilnej,postępowania w nagłych sytułacjach,obrony przeciwrakietowej,lub podczas nagłego ataku (np.terrorystycznego).Pierwszej pomocy,przetrwania,historii Wojska polskiego,patriotyzmu,Dodaje odwagi,Morali.
Buahahahaha. Tym tekstem mnie niesamowicie rozbroiłeś. Jak sobie wyobrażasz naukę obrony przeciwrakietowej? Dostajesz deske i odbijasz nią rakiety czy jak?

@Topic:
Prawda o polskim jest taka: jesteśmy zacofani technicznie oraz brak nam funduszy. Jedno czego nie można odmówić naszym żołnierzom, to to że są bardzo dobrze wyszkoleni. Skąd to wiem? W Izraelu na Wzgórzach Golan jest polska jednostka wojskowa. Znam paru kolesi stamtąd. I tych paru kolesi było w Iraku w czasie tej "wojny". Usłyszałem wiele ciekawych historii, o których po prostu na forum pisać mi się nie chce Taki przykład na to, że brak nam funduszy... W Polsce, w czasie służby masz ok. 100 nabojów do wystrzelenia dziennie. Wiecie w Izraelu? 1000... I codziennie musisz ten jeden tysiąc naboi wystrzelić Przy okazji też napiszę jak tu "fajnie" jest... wyobrażacie sobie w Polsce np. 2 żołnierzy idących przez miasto z m-16 na ramieniu? Albo jadących autobusem z m-16 na kolanach? Raczej nie... A tutaj to normalka.

Ostatnio edytowany przez Caer - 17-01-2006 o 22:36.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem