Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2006, 00:50   #21
Ilus Thor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nurianor
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Naprawde tródno się je ogląda (o czytaniu już nie wspomne)

Nie wspominaj o czytaniu, ok? Bo jak widać( przynajmniej ja jestem na tyle spostrzegawczy) to nie jesteś najlepszy w ortografii. www.merlin.pl- kup sobie słownik przez internet bo możliwe, że ci sie dupy nie chce ruszyć z chaty. A jak cie nie stać to sobie wejdź w google i tam wpisz "SŁOWNIK POLSKI-ORTOGRAFICZNY" albo coś w tym stylu. Raczej znajdziesz parę błędów.

@topic

Nie robisz najllepszych fake'ów. Lepiej skorzystaj z pomocy innych ale nie załamuj się, to są gnoje. Wystarczy, że przyjrzysz się innym fake'om, wywnioskujesz troszkę z tego, popytasz innych tutaj, na forum jak się robi niektóre rzeczy, po prostu próbuj dalej, jakby co na mnie zawsze możesz liczyć!!
Przykro mi z powodu innych, proszę o zamknięcie tematu, nie będzie raczej takich postów jak mój, więc lepiej zrób inny fake, ale nie o rare itemkach ale krótkie fake'i lub fake story. Lepiej to pierwsze, bo skomentują to tylko raz, a w fake-story mogą sie dowalać do wszystkiego w każdym screen-shot'cie. Staraj się lepiej, może coś zdziałasz i rób to w innym formacie, ciężko jest.

Mojego posta potraktuj nie jako krytykę, ale jako pomocną dłoń, która jednak nie będzie sterczeć zbyt długo bo już jest późno.

Cya in tibia!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.