Z góry uprzedzam, iż nieprzeczytałem wszystkich odpowiedzi co do artykułu Wszech Stronnego, więc prosze mnie nie gnoić za np. napisanie tego co ktoś już napisał itd.
Uważam, że ciut przesadziłeś pisząc że prawie wszyscy Polacy to n00by. Owszem są tacy co kradną i "n00bują"(hehehe-neologizm pełną gebą). Ale proszę, nie wmawiaj mi że wszyscy Polacy to skończone patafiany i powinni dostać bana jak jeden mąż, natomiast Szwedzi to bogowie, którzy znają się na wszystkim.
Piszesz: "Pyta się jak trening, gdzie, z czym, jaki ma kupić czar, jaki czar mówić gdy ma mane, pyta gdzie trenować, czy lepiej z człowiekiem czy z potworem, pyta o wszystko związane z treningiem, pyta się gdzie huntowac na tych czy tych skilach, pyta czemu go zabili gdy miał ten i ten eqp, takie skile, i był tam i tam, pyta jak się obronić przed hackiem, co zrobić po hacku"
Uważasz że początkujący gracz powinien wszystko sam odkrywać czy ginąc bo nie wie gdzie trenować? Czemu to bardziej doświadczeni gracze mieliby się NIE dzielić swoją wiedzą. Albo inaczej, gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, np. wogóle nie byłoby tutorów. Piszesz że Szwedzi są zgrani, zgodni nie to co Polacy. A co jak mnie Polak zabije, to co mam się jeszcze uśmiechnąć, bo on jest Polakiem??? Nie, dziękuję, ta filozofia, średnio mi odpowiada.
Piszesz, że Polacy to wyrwigrosze i skąpiradła. Tak jak napisał jeden z forumowiczów. Biznes jest biznes. Chyba że pragniesz by Polacy rzucali kasą po depo. Spróbuję namowić na to jakichś moich kumpli z Polski, i zrealizujemy Twoje marzenie. Będziesz wtedy happy?
"pewnie przeczytaliście właśnie parę rzeczy które sami robicie co?"(ten text był poprzedzony kupą definicji n00ba w stylu kradzieży czy podlizywania się h-levelom.) Muszę Cie zmartwić, nie przeczytałem żadnej rzeczy którą ja robię.
Smutno Ci? Mi też. Że pisze się, na pozór bardzo dobre artykuły, po przyjrzeniu się którym wypływają na wierzch różne rzeczy, których nie widać na pierwszy rzut oka.
Pozdrawiam forumowiczów Tibia.pl
(z góry przepraszam za ewentualne błedy ortograficzne, czy stylistyczne)
|