Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2006, 13:44   #10
Lilixim
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nequss
nie no ludzie czy wy macie jekies kompleksy na punkcie h4x0rów, wirusow, trojanow. co jakis czas pojawia sie taki temat i "znawca" podpowaiada jak sie obronic a tak naprawde ameryki nie odkryl. inni sie znow wypowiadaja ze nic nie sciagaja lub wszystko skanuja. ja wam powiem ze pierwsza i glowna zasada ustrzezenia sie przed takimi shitami to jest nie dac sie zwariowac! czemu przez jakies gowno mam sobie ograniczac przyjemnosci i dobrodziejstwa netu. dopiero druga jest antivirus firewall itd. chociaz i tak praktycznie niczego nie skanuje bo nie mam czasu

1. Niektorzy maja wysokopoziomowe postacie i wola sobie akurat ując troszke tej przyjemnosci z internetu niz stracic cos nad czym sie meczył bardzo bardzo długo

2. Niewiem czy słyszałes ze niektore wiry nie sa wykrywane przez antivirusy a niektore posiadaja fv killera ? , vsk , po sciagnieciu keyloggera ktory jest pozadnie napisany mozemy miec male problemy pozatym wiekszosc keyloggerow omija fv z sp2 wiec dupa

3. Nie napisałem ten temat zeby pokazywac jaki to ja jestem i jak sie chronic.. chce zeby wszyscy wiedzieli co jest ten teges w swiecie haxow , i zeby niewpasc na przyszłosć.
  Odpowiedz z Cytatem