Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2006, 15:41   #73
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S.P.M
To jest najzwyczajniejsze w świecie odebranie komuś życia, tak jak przy polowaniu, wędkarstwie czy zabiciu komara.
Tyle że odberanie zycia zwierzetom to nasz przywilej, bo jestesmy konsumentami entego rzedu, a zabijanie ludzi bo ktos tam nam kaze jest załosne.
Cytuj:
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie na wojnie się nie morduje. Na wojnie się zabija. Między morderstwem a zabójstwem jest dość spora różnica.
Morderca jak i wojak bierze kase za strzelanie do ludzi. Gdzie ta róznica?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Że ktoś poszedł do wojska to odrazu Bezmózgie Yeti??Mój tata był w wojsku,teraz pracuje,i zarabia na rodzinę.Trzymamy się jakoś.Mój wójek też po wojsku,
mają tyle forsy,remont co 2 lata,zobaczył byś ich chatę,samochód,kompa.to by cię zatkało.

Ludzie po wojsku są normalnymi,wykształocnymi obywatelami,tyle że potrafiącymi coś zrobić w tym *****ym świecie.

Wyobrażam sobie ciebie,cieniutkiego jak patyk,idącego w okularach z książką po ulicy,a kiedy podejdzie do ciebie jakiś dresik,i coś zacznie gadać,to nic nie odpowiesz...
Mój ojciec nie był w wojsku, a potrafi sobie poradzic. (nigdy w zyciu nie musielismywzywac mechaników itp. ojcec kiedys sie uparł i garaz postawił ) Moj wujek niedawno dostał wezwanie, a z racji wyznania nie poszedł do wojska. Teraz jest żonaty, załatwił sobie fajną chałupe i startuje z nowa firma. Zamiast pojsc do wojska za*******ał ile tylko mógł i mu sie opłaciło.

Ostatnio edytowany przez Tasior - 18-01-2006 o 15:48.
Tasior jest offline   Odpowiedz z Cytatem