A ja daje super build Mesmera. Jak zapewne niektórzy zauważyli, na CA czasem biegał taki mesmer (2 naliczyłem takich, w tym originał ;P od którego mam tego builda ^^ ).
W buildzie chodzi o to że ... skupiamy sie na jednym przeciwniku... jak i zabijamy go (tak zabijamy) w nie całe 10 sekund !
Oczywiście potem trzeba chwilke odczekać aż skille sie zregenerują... build to taki jest (tak jak mo mówił).
Me/N
13 Fast Casting
16 Domination Magic
1)Phantom Pain
2) Grenth Balance <<ELITE>>
3) Shatter Delusions
4) Shatter Enchantment
5) Energy Build
6) Signet of Agony
7) Wastrless Worries (nie pamietam dokladnej nazwy, to ten co przerywa danna czynnosc natychmastiowo dajac pewien dmg)
8) Res signet
Chodzi tu o to by... (nie wiem dokladnie, tak sie domyslam), bawic sie na poczatku Signet of Agony (Ale uwazac by nie pasc ;P ) tak by zostalo ci z ... 60% zycia zanim zacznie sie walka... no i jak najmniej zanim ty zaczniesz atakowac.
Czyli tak:
1) Używamy SoA (signet of agony) tak by stracić jak największą część życia a zarazem przeżyć
2) Używamy Grenth Balance (odejmuje przeciwnikowi tam roznice ktora dzieli was...czy tam polowe jej.. nie pamietam, i dodaje tobie)
3)Walimy Phantom pain (szybko !!!)
4) Shatter Delusions (by wywalic phantom pain z przeciwnika a zarazem stworzyć mu Deep Wound - phantom pain gdy sie kończy powoduje głęboką ranę (Deep Wound))
5)energy Burn (nie trzeba tlumaczyc... robimy to po to by poprostu go dobic)
~6) Alternatywnie uzywamy teraz lub wczesniej Shatter Enchantment (jesli przeciwnik ma enchanta na sobie !!!! TYLKO WTEDY GDY GO MA !!!! ) i juz powinien lezec...tera czekamy az sie to zregeneruje ... i walimy w nastepnych
~7) Alternatywnie jesli przeciwnik robi jakas akcje (np. uzywa Troll Unguent..Res signet i inne *******y) to mozna go tym takze dobic jesli nie ma enchanta (sredni dmg chyba z tego to 50)
To wszystko...tylko trzeba troszku uwazac by nie zabic sie samemu ;P
EDIT:
Dam jeszcze swego builda na interrupting ranger
R* Avager ofcoze
1) Migrena (nie pamietam nazwy po angliesku -.- ... migrene czy cos - elite mesmera)
2) Troll Unguent
3) Diversion
4) Power Spike
5) Distract shot
6) Savage Shot
7) Hex Breaker (ale mozna uzyc innego dowlnego skilla, np. Read wind by szybciej walic, lub favorable winds, albo chocking gas albo albo albo inne)
8) Res Signet
Atrybuty tak rozdac by jako do mesmera zostalo 8 domination i 9 illusion...czy cos kolo tego (migrena powinna trwac 14 sekund, a diversion blokowac skille na okolo 42 sekundy lub power spike zadawac 72 dmg).
Ostatnio edytowany przez Avager - 18-01-2006 o 20:51.
|