Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2006, 21:11   #3058
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Domyślny

A wiec tak pisze do lorda a on nic nie odpowiada a jak napisalem inna postacia to odrazu odpowiedzial. Pytalem sie kto teraz gra i ile ma ownerow a on mowi ze kilku jest (nie wiem czy to byl zart czy co(nie wiem co o tym sadzic w sumie to nie sadze zeby to robil bo nigdy tego nie robil)) dal bym ssa ale sie nie zapisal teraz nie wiem co zrobic zaufalem dobrej osobie a ona tak zrobila wiec juz nie wiem co o tym myslec. Pisze tu dlatego ze juz nie wiem gdzie to pisac i prosze nie pomijac tego jako "wtf". Zanim napisalem ten post dostalem wiadomosci ze zbiera na eq ale teraz musi 100 wbic wiec rozumiem. Wbil 100 i dalej nic nie odpowaida na priv msg i nic a czekam juz dosc dlugo. Nie wiem co o tym sadzic a wiec moze wy porozmawiacie z nim w tej sprawie bo bardzo mi przykro ze tak sie stalo. Tu chodzi o Lord of Destracktion

aha ja tego eq nie dalem powtarzam nie dalem ale pozyczylem bo mial za jakis 1 tydzien oddac po haku jak odrobi a juz minelo okolo 3 miesiecy.

prosze porazmawiajcie z nim i pomuzcie bo ja na to dlugo pracowalem i bardzo sie staralem a nie chcial bym stracic a pozatym musze jeszcze spalacic dlug a w dagerru i w scale armorze nie dam rady. Prosze o pomoc porozmawiajcie z nim. A te bohy kore niby mialem poszly, stracilem przez laga

prosze zauwazcie ten post i nie omijajcie go tak jak innych

@nane sorki ze bez ss'a ale jakos nie mailem a ostatnio dawalem

@all ss go go

Sorki za ortografie

Ostatnio edytowany przez Skrzat - 19-01-2006 o 00:38.
Skrzat jest offline   Odpowiedz z Cytatem